RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 6 травня: Тельці будуть бунтувати, а Терези не зможуть прийняти критику

Для багатьох знаків Зодіаку день буде важким і наповненим різними перешкодами. Хочете знати, що вас чекає 7 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто отримає повну свободу дій, хто буде порушувати правила, а кого чекає сильний дискомфорт.

Овен

Овни зможуть самі контролювати ситуацію. Ви отримаєте повну свободу, тільки від вас буде залежати розвиток подальших подій. Це спричинить за собою велику відповідальність, адже на ваші плечі впадуть помилки не тільки ваші, але і колективу.

Телець

Тельці будуть схильні до бунтарства. Правила в цей період зовсім не для вас, ви захочете діяти наперекір системі, робити все максимально неординарно і голосно. Якщо дозволите собі зайти надто далеко, наламаєте великих дров.

Близнюки

Для представників цього знака день буде не дуже приємним. Вам буде некомфортно в оточенні, до якого ви звикли. Справи будуть здаватися нудними, мало що зможе заволодіти вашою увагою. Займіться своїм емоційним фоном.

Рак

Зараз вам не варто ризикувати, постарайтеся відкласти вирішення важливих питань і прийняття рішень. Краще залишатися якийсь час в тіні, щоб накопичити побільше сил і ретельно продумати всі наступні кроки.

Лев

Ви будете хорошим організатором. Всі питання, що стосуються планування, краще довірити тільки собі. Не перекладайте свої справи на інших, особливо вдома. Постарайтеся абстрагуватися від суєти і приділити час родині.

Діва

Хороший день для вирішення фінансових питань, також можна спробувати розібратися з робочими проблемами, які давно висять у повітрі. Вам варто проявити свої кращі якості, в цей період вони будуть особливо загострені.

Терези

Ваги будуть особливо чутливі до будь-якої критики. Навіть дрібні зауваження можуть вас сильно засмутити. Не приймайте все настільки близько до серця. У любовних справах будьте рішучіше, не бійтеся проявити ініціативу. І не засмучуйтеся через невеликі невдачі.

Скорпіон

Вас чекають численні провокації, тому зберігайте тверезий розум. Дивіться на все холодно і розсудливо, багато хто буде намагатися збити вас з пантелику. Якщо зможете зорієнтуватися, обернете ситуацію в свою користь.

Стрілець

Вам варто діяти консервативно і не намагатися занадто активно імпровізувати. Так ви зможете нарешті завершити відразу кілька давніх справ. Не забувайте, що оточуючі теж можуть втомлюватися, не чекайте від людей занадто багато чого.

Козеріг

Вам доведеться відстоювати свої інтереси, і це буде непросто. Неприємних розмов буде важко уникнути, будьте до них готові. Зараз вам потрібно зібратися і пояснити всім, чому ви взяли саме ту позицію, якої дотримуєтеся.

Водолій

Якщо будете контролювати свої емоції, зможете подолати багато перешкод. День буде дуже хорошим для тих, хто тримається на позитивній хвилі. Намагайтеся керуватися логікою і здоровим глуздом, і тільки потім включати уяву.

Риби

Настрій буде сильно скакати з одного боку в інший, постарайтеся зловити його на позитивному піку і утримувати там якомога довше. Якщо потрібно випустити пар, займіться активним видом спорту або творчістю. Не вдавайтеся в суперечки, зараз ваші емоції не дозволять вам відстоювати правильну позицію.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.