RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 22 травня: спокуси у Овнів і конфлікти у Скорпіонів

День буде наповнений оригінальними ідеями і авантюрами. Хочете знати, що вас чекає 22 травня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологическим прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають складні рішення, хто буде зберігати спокій, а у кого вийде вирішити давню проблему.

Овен

Овнам буде непросто втриматися від спокус. Вам доведеться вибирати між правильними рішеннями і власними бажаннями. Романтичні пригоди і робочі інтриги будуть тиснути на вас з усіх боків, зберігайте тверезий розум.

Телець

Для Тельців день буде непростим, але ви зможете зберігати спокій навіть у найважчих ситуаціях. В роботі ваш авторитет буде помітно зростати, а от удома варто вести себе якомога м'якше. Не беріть на себе занадто багато справ.

Близнюки

У представників цього знака настає період оригінальних ідей. Ви нарешті зможете вирішити стару проблему, яка давно хвилює і вас самих, і ваших близьких. Але не забувайте радитися з оточуючими, їх думка дуже важлива.

Рак

У Раків з'явиться дуже цікавий задум. Не варто розкривати всі карти завчасно, продумайте все ретельно і прорахуйте всі кроки. Своїми думками варто ділитися тільки з тими, кому ви довіряєте на всі сто відсотків.

Лев

Ви зможете знайти натхнення навіть у самих нудних справах. У цей день все буде здаватися вам цікавим і захоплюючим. Постарайтеся закінчити якомога більше запланованих завдань, поки у вас є великий запас сил.

Діва

Люди будуть звертатися до вас за порадами по будь-якого приводу. Ваша мудрість притягує, та й вам самим приємно відчувати себе розумним. Але не захоплюйтеся роллю наставника, все добре в міру. Сьогодні варто зайнятися улюбленими справами.

Терези

Терези будуть займатися своєю улюбленою справою - допомогою оточуючим. Люди будуть тягнутися до вас зі своїми проблемами, а ви будете радісно допомагати їм все вирішити. Пам'ятайте, що ваші власні справи теж нікуди не зникають.

Скорпіон

Вас чекає конфлікт, який назрівав уже досить давно. Наберіться терпіння, в суперечці використовуйте тільки холодну логіку і аргументи. Не дозволяйте собі включати емоції, вони будуть грати на користь опонента.

Стрілець

Стрільці будуть дуже енергійні і активні. Ви зможете зайнятися одразу декількома завданнями або проектами, але результати вас не порадують. Не чекайте від себе занадто багато, радійте навіть незначним успіхам. Перемога ніколи не приходить одразу.

Козеріг

У Козерогів день буде складатися вдало і цікаво. Ви зможете реалізувати навіть найсміливіші плани, якщо будете покладатися на свою інтуїцію. Не потрібно зациклюватися на думці оточуючих, зараз вам варто думати власною головою.

Водолій

Ви отримаєте те, чого давно хотіли. Цікаво, що зараз ви нічого не будете для цього робити. Успіх сам прийде до вас у руки, так як ви просто опинитеся в потрібному місці в потрібний час. Винахідливість допоможе домогтися бажаного.

Риби

Представники цього знака можуть посваритися з кимось, хто раніше мав на них сильний вплив. Можливо, ви не впоралися з якимись обов'язками або не виконали обіцянку. Дайте собі чесну відповідь, тоді незабаром зможете все виправити.

Читайте також гороскоп на травень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.