RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Козерогам не можна забувати про близьких, а Ракам потрібно попросити допомоги

Цей час сприяє новим урокам. Але варто бути обережними у всіх справах. Хочете знати, що вас чекає 10 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає досвід, хто може несподівано захворіти, а кого хочуть обдурити.

Овен

Для представників цього знака день буде не найприємнішим. Але отриманий досвід стане дуже важливою опорою в майбутньому, тому цінуєте його і намагайтеся вивчити як можна більше. Не бійтеся ризикувати, зараз результат вартий витрачених сил.

Телець

Тельці можуть раптово захворіти. Слідкуйте за станом свого здоров'я, щоб потім не довелося лікуватися. Вітаміни, потрібна кількість води, правильне харчування, свіже повітря, сон - ці речі зараз повинні стати вашими кращими друзями.

Близнюки

Аналізуйте все, що відбувається, зараз вас можуть спробувати обдурити. Не упускайте з виду ніякі дрібниці, інакше можете запросто залишитися в дурнях. Увага, увага і ще раз увага - це найголовніше в цей період.

Рак

Ракам буде непросто розібратися з робочими справами. Труднощі будуть чекати за кожним кутом, і позбутися від них буде непросто. Попросіть допомоги у більш досвідчених колег, також хорошою ідеєю буде командна робота.

Лев

Для вас день буде хорошим, якщо ви не будете планувати нічого особливого. Тих же представників знака, які будуть багато чекати, наздоженуть розчарування. Займіться справами, які не викликатимуть у вас сильного азарту.

Діва

Для Дів день буде приємним і веселим. Але ви будете не дуже продуктивні в важливих справах. Вам буде хотітися гуляти, розважатися і займатися чим завгодно, крім роботи. Якщо можете взяти вихідний, постарайтеся це влаштувати.

Терези

У вас настає час гармонії і умиротворення. Ви нарешті намацаєте свою дорогу, тому зможете домогтися порядку як усередині себе, так і зовні. У любовних відносинах все буде гладко і тихо, насолоджуйтеся цим моментом.

Скорпіон

Для Скорпіонів день буде дуже непоганим. Ви будете діяти настільки рішуче і активно, що конкуренти просто не зможуть за вами встигнути. Але не забувайте і про відпочинок, зараз ви можете занадто захопитися і перевантажити свій організм.

Стрілець

Для Стрільців цей час буде наповнено внутрішніми конфліктами і переживаннями. Вам потрібно навчитися знаходити гармонію в цьому стані, тільки так ви зможете нарешті перестати себе накручувати і постійно хвилюватися.

Козеріг

Для Козерогів день буде наповнений приємними новинами. Якщо будете досить працювати, зможете дуже багато чого досягти в короткі терміни. Вдома не дозволяйте собі забувати про близьких людей, вони зараз потребують вашої підтримки.

Водолій

Вам буде непросто, так як навколо раз у раз виникатимуть проблеми. Розбіжності з керівництвом, неправильно поставлені завдання, недомовленості і непорозуміння - все це навалиться важким тягарем. І розчавить вас, якщо ви його не буде відпущено.

Риби

Ваша чарівність буде особливо сильно притягувати людей в цей період. Використовуйте це, щоб зав'язати нові корисні і цікаві знайомства. Зараз хорошою ідеєю буде зустріч з друзями, відпочинок на природі і інші розваги.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.