RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: шкодування у Львів і запальність у Терезів

Зараз багатьом доведеться приймати рішення і робити важливі кроки. Хочете знати, що вас чекає 13 червня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде успішний, кому потрібно буде думати тверезо, а кого чекають переговори.

Овен

Овни в цей період будуть успішні. Ви нарешті зможете похвалити себе за успішне завершення справ, у вас навіть з'явиться явний привід собою пишатися. Але не варто опускати руки, попереду ще багато роботи. Отриманий досвід - тільки початок.

Телець

Вам доведеться прийняти непросте рішення, яке вимагатиме від вас концентрації і тверезого мислення. Зараз не потрібно спиратися на свої емоції, розум зможе краще підказати, як потрібно діяти. Чи не вихлюпують негатив на близьких.

Близнюки

Ви зможете домовитися з ким завгодно. Це принесе вам успіх практично у всіх справах, за що б ви не бралися. Варто замислитися над тим, щоб в цей день завершити справи, що стосуються переговорів. Ваша харизма зараз на висоті, використовуйте її.

Рак

Цей день буде сприятливим для саморозвитку і творчості. Ваша енергія дозволить вирішити практично будь-яке поставлене перед вами завдання і обійти конкурентів. Зірки також вказують на ймовірність корисних знайомств і приємних сюрпризів. У тому числі і матеріальних.

Лев

Ви можете почати шкодувати про якісь справи, які вам не вдалося реалізувати. Ці роздуми варто припинити, так як вони не приведуть ні до якого корисного результату. Не зациклюйтеся на минулих можливостях, живіть в поточному часу.

Діва

Ваша енергія битиме через край і вам періодично буде непросто з нею впоратися. Це можна використовувати, направивши потік думок в корисне русло. Беріть на себе менше рутини, творчі й важкі завдання зараз будуть даватися вам простіше.

Терези

Терези можуть бути занадто запальні в цей період. Ваші емоційні пориви будуть заважати і вам самим, і оточуючим. Тримайте себе в руках, інакше можете наробити дурниць, з якими потім буде непросто розібратися.

Скорпіон

Ваша робота буде одночасно і радувати вас, і дратувати. Вам будуть подобатися цікаві завдання і нові ідеї, але монотонні процеси можуть сильно вибивати вас з колії. Наберіться терпіння і не вибухає, на все свій час.

Стрілець

Вам доведеться побути новатором і придумувати нові варіанти вирішення давніх питань. На жаль, особливих успіхів очікувати не варто. Але і засмучуватися не треба, ви зможете зорієнтуватися і обійти своїх недоброзичливців. Важливо не опускати руки.

Козеріг

Ви зможете налагодити старі зв'язки. Зараз ваші комунікативні навички допоможуть вам вирішити будь-які конфлікти, навіть найдавніші. Постарайтеся використовувати це, щоб вирішити робочі проблеми. Будинки варто бути терплячими і уважніше.

Водолій

Раптово захлеснули емоції можуть затягнути вас в самий справжній вир. Не втрачайте голову, тоді вам вдасться залишитися на плаву. В роботі постарайтеся бути більш самокритичними, зараз начальство буде до вас особливо уважним.

Риби

Люди нарешті почнуть визнавати вашу правоту. Багато хто захоче прийняти вашу сторону, але будьте обережні. Ваш успіх може залучити недоброзичливців, які будуть намагатися втертися до вас в довіру. Ваше благородство притягує, пам'ятайте про це.

Читайте також гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.