RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Дів захлиснуть емоції, а у Козерогів можливі непорозуміння

У цей день багато хто може відчувати сильну напругу. Хочете знати, що вас чекає 12 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого підстерігають недоброзичливці, кому потрібно набратися сміливості, а хто наблизиться до своєї мрії.

Овен

Ви можете запросто стати душею будь-якої компанії, зараз для вас відкриті всі двері. Тільки не відкривайтеся людям занадто сильно. Ті, хто здається вам неймовірно привітними і добрими, запросто можуть плюнути в спину. Однак, при належній обережності, ви можете зустріти дійсно хороших людей, які залишаться у вашому житті надовго.

Телець

Наберіться рішучості і не бійтеся відповідальності. Уважно вивчіть доручені вам справи, інакше можете провалити навіть найпростіші завдання. В емоційному плані, день буде сповнений протиріч. Не тримайте все всередині, інакше ризикуєте зірватися і залучити неприємності.

Близнюки

Сьогодні варто приділити увагу своїм мріям, вони приведуть вас до бажаної мети. Але тільки в тому випадку, якщо ви готові ударно попрацювати. Пам'ятайте, ніщо не дається нам просто так, "без праці не виловиш і рибку зі ставка".

Рак

Ваші комунікаційні навички і дар переконання будуть на висоті. Зірки радять присвятити цей час налагодженню відносин з оточуючими і близькими. У професійному плані, ваші амбіції і лідерські якості привернуть увагу колег і будуть гідно винагороджені.

Лев

Ваші нинішні плани не просто наполеонівські, вони ще крутіші. І це прекрасно, амбіції допоможуть вам дострибнути до нових вершин. Але не можна забувати про те, що повітряні замки - всього лише мрії. Ставте перед собою реальні завдання, і тоді у вас все вийде.

Діва

Несподівані емоції можуть затягнути вас у справжнісінький вирій. Не втрачайте голову, тоді вам вдасться залишитися на плаву. В роботі постарайтеся бути більш самокритичними, зараз начальство буде до вас особливо уважним.

Терези

Зараз ви запросто можете зірватися з краю прірви. Це не буквально, зрозуміло. Але від цього не варто бути менш обережними. Кожне ваше рішення впливає на майбутній підсумок подій, пам'ятайте про це. І не робіть дурниць.

Скорпіон

Не намагайтеся встигнути все й відразу, так ви запросто можете заплутатися і втратити важливі деталі. Зараз вам варто знайти час на спілкування з близькими людьми, це допоможе відволіктися і "розвантажити" голову. Не забувайте, що ваші емоції впливають на тих, хто вас любить.

Стрілець

Не варто забувати про те, як сильно впливає на людей наш інтелект. Використовуйте свій розум для досягнення цілей, адже на одній чарівності далеко не заїдеш. Якщо почуваєте себе недостатньо впевнено, почніть читати хорошу книгу або подивіться пізнавальний фільм.

Козеріг

Вам варто бути стриманим, так як все може піти не за наміченим планом. Можливі неприємності і непорозуміння, але великих проблем не передбачається. Тому зберігайте спокій.

Водолій

Відпочиньте від усіх буденних справ. Навіть якщо роботи гора, а домашніх справ - ще більше, знайдіть пару годин на себе і близьких людей. Просто розслабтеся, подивіться телевізор, прогуляйтеся. Зараз це не примха, а необхідність, яка в подальшому допоможе зберегти внутрішній баланс.

Риби

Емоційні гойдалки розгойдуються як ніколи сильно. Тому не беріться ні за що, в чому не впевнені. Якщо можете присвятити час собі, обов'язково скористайтеся цією можливістю. Ваша внутрішня гармонія зараз на першому місці.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.