RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 21 липня: напружений день у Терезів і ілюзії у Козерогів

У цей період не варто приймати поспішних рішень. Хочете знати, що вас чекає 21 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого навантажать роботою, кому потрібно бути обережніше, а хто повинен набратися терпіння.

Овен

Овни будуть на піку своєї активності. За цей день ви встигнете зробити більше, ніж за весь минулий тиждень. Ймовірно, що вашу активність помітять не тільки вдома, але і на роботі. І спробують навантажити вас новими завданнями.

Телець

Тельцям варто дотримувати особливу обережність у всіх розмовах. Ви легко можете бовкнути щось зайве, про що пізніше будете дуже сильно шкодувати. Думайте перед тим, як щось сказати, адже слово, як мовиться, не горобець.

Близнюки

На роботі від вас зараз мало що залежить. Всі бачать у вас виконавця, а не лідера і творця. Тому поки що варто просто плисти за течією. Ваш зоряний час обов'язково настане, але в цей період варто сконцентруватися на звичайних справах.

Рак

Фінансові втрати зараз практично неминучі. Постарайтеся просто відпустити все матеріальне і не переживати. Зараз воно піде, але незабаром знову повернеться. Краще подумайте про спілкування з приємними людьми і приділіть час їм.

Лев

Ви сильно турбуєтеся про якійсь справі. Але варто розслабитися, адже воно завершиться вдало. Але не без ваших зусиль. Працюйте і розвивайтеся, тоді зможете не тільки досягти бажаного, але і отримати вкрай корисний досвід і знання.

Діва

Будьте трохи більш легковажними і не сприймайте все так серйозно. Ви трохи перебільшуєте значущість деяких справ. Відпустіть ситуацію, нехай все йде своєю чергою. Порадуйте коханої людини, це відволіче вас від неприємних думок.

Терези

Для вас цей день може стати напруженим. Ви будете легко дратуватися і сердитися по дрібницях. Не можна дозволяти негативним хвилях псувати настрій і вам, і вашим близьким. Якщо будете піддаватися бажанням, можете когось образити.

Скорпіон

У чому-то вам буде однозначно везти, а в якихось справах, навпаки, чекають перешкоди. Позитивні вібрації можна буде відчути, якщо самостійно на них налаштуватися. Ваш емоційний фон зараз надзвичайно важливий, займіться ним.

Стрілець

Вам варто переглянути своє фінансове становище. Може здаватися, що все під контролем, але в разі незапланованих витрат ви ризикуєте залишитися практично ні з чим. Порахуйте прибуток і продумайте майбутні покупки.

Козеріг

Ви можете перебувати в полоні ілюзій, тому не варто довіряти своїм припущеннями і здогадками. Перед тим, як робити якісь висновки, дуже важливо досконально вивчити ситуацію і все перевірити. Інакше опинитеся в незручному становищі.

Водолій

Сміливо беріться за все нове, експериментуйте, ризикуйте, ловіть адреналін. Зараз вам, в першу чергу, не повинно бути нудно. Якщо зможете себе розвеселити, отримаєте дозу натхнення, якої вистачить ще надовго.

Риби

Зараз вам варто будувати плани на майбутнє і продумувати нові проекти. Ймовірно також отримання цікавої пропозиції, яке принесе вам чималий прибуток. А от у спілкуванні з колегами варто дотримуватися обережності. Навіть у стін є вуха.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.