RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 27 липня: Близнюки попросять допомоги, а Козерогам не можна забувати про оточуючих

У цей період багатьом знакам Зодіаку може стати нудно. Хочете знати, що вас чекає 27 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому буде легко вирішувати завдання, хто зможе контролювати ситуацію, а кого чекають труднощі і перешкоди.

Овен

Цей день буде сприятливим для саморозвитку і творчості. Ваша енергія дозволить вирішити практично будь-яке поставлене перед вами завдання і обійти конкурентів. Зірки також вказують на вірогідність корисних знайомств і приємних сюрпризів. У тому числі і матеріальних.

Телець

Тельці зможуть самі контролювати ситуацію. Ви отримаєте повну свободу, тільки від вас залежить розвиток подальших подій. Це потягне за собою велику відповідальність, адже на ваші плечі впадуть помилки не лише свої, але й колективу.

Близнюки

Близнюкам багато що вдаватиметься, але ви самі можете почати сумніватися у своїх силах. Щоб це подолати, поговоріть з кимось, у кому впевнені. Нехай ваше оточення допоможе вам вибратися з емоційного застою, не закривайтеся від людей.

Рак

Для представників цього знаку день буде не надто приємним. Вам буде некомфортно в оточенні, до якого ви звикли. Справи будуть здаватися нудним, мало що зможе заволодіти вашою увагою. Займіться своїм емоційним фоном.

Лев

Ви можете почати шкодувати про якісь справи, які вам не вдалося реалізувати. Ці роздуми варто припинити, так як вони не приведуть ні до якого корисного результату. Не зациклюйтеся на минулих можливостях, живіть в поточному часі.

Діва

Ви будете гарним організатором. Всі питання, що стосуються планування, краще довірити тільки собі. Не перекладайте свої справи на інших, особливо вдома. Постарайтеся відволіктися від суєти і приділити час сім'ї.

Терези

Ваша енергія битиме через край і періодично буде непросто з нею впоратися. Це можна використовувати, направивши потік думок у корисне русло. Беріть на себе менше рутини, творчі і важкі завдання зараз будуть даватися вам простіше.

Скорпіон

Скорпіони будуть особливо чутливі до будь-якої критики. Навіть дрібні зауваження можуть вас сильно засмутити. Не приймайте все так близько до серця. У любовних справах будьте рішучими, не бійтеся проявити ініціативу. І не засмучуйтеся через невеликі невдачі.

Стрілець

Вам варто мислити як можна менш консервативно. Ймовірно, що зараз вам відкриється якась абсолютно нова сфера діяльності. Щоб її освоїти, потрібно буде переглянути свої звички і від багатьох з них відмовитися. Розвивайтеся, це принесе успіх.

Козеріг

А от вам варто діяти консервативно і не намагатися занадто активно імпровізувати. Так ви зможете нарешті завершити відразу кілька давніх справ. Не забувайте, що оточуючі теж можуть втомлюватися, не чекайте від людей дуже багато.

Водолій

Ваші резерви зараз опиняться практично виснажені. Будь-які заняття, будь то побутові завдання, спорт, або робота, що будуть здаватися вам неважливими, або невиправдано трудозатратними. Вам слід добре відпочити, щоб відновити сили і набратися терпіння.

Риби

Якщо будете контролювати свої емоції, зможете подолати багато перешкод. День буде дуже хорошим для тих, хто тримається на позитивній хвилі. Намагайтеся керуватися логікою і здоровим глуздом, і тільки потім включати уяву.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.