RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 29 липня: Діви будуть в центрі уваги, а Близнюкам не можна захоплюватися

Зараз дуже важливо уникати будь-яких конфліктів. Хочете знати, що вас чекає 29 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе домогтися бажаного, а для кого цей період буде непростим.

Овен

Вам потрібно поставити перед собою максимально чіткі цілі. Ви зможете самостійно досягти бажаного, але тільки в тому випадку, якщо не будете хапатися за кілька справ одночасно. Чи не сходите з наміченого курсу і тоді все вийде.

Телець

Хороший день для початку нової справи, сміливо беріться за нові завдання. Можуть виникнути несподівані перешкоди, особливо на роботі, але ви зможете їх подолати. Важливо не опускати руки і діяти, тоді все піде за планом.

Близнюки

Ваш творчий потенціал зростає, але не варто забувати про звичні справах і важливих завданнях. Постарайтеся захоплюватися новими заняттями без шкоди основного ритму. Не варто також занадто активно рватися вперед, всьому свій час.

Рак

Уникайте в цей день самокопання і зайвої самокритики. Краще знайдіть, за що себе похвалити. Можливі приємні зустрічі і несподівані знайомства. Постарайтеся проявити дружелюбність до колег і старим знайомим.

Лев

Вам можуть запропонувати прибуткову роботу, але не поспішайте погоджуватися. Якщо умови праці вас не влаштують, відстоюйте свою позицію. Не дозволяйте нікому вас використовувати. Якщо хочете домогтися більшого, дійте активніше.

Діва

Жінки цього знака виявляться в центрі уваги протилежної статі. Всі чоловічі погляди будуть прикуті до вас. Чоловіки також 2 червня мають бути обережні в робочих і матеріальних справах, ваше фінансове становище може постраждати.

Терези

Чарівність допоможе вам досягти бажаного, але сильні емоційні сплески будуть заважати. Відволікайтеся від справ, які вам неприємні. І не ігноруйте свою втому, тіло саме підкаже, коли варто взяти відгул і виспатися гарненько.

Скорпіон

Нові знання будуть радувати вас сильніше, ніж зазвичай. Почніть читати нову книгу або захопіться новим заняттям. Також варто врегулювати режим сну, зараз ви напевно відчуваєте недосипання. Хороший період для нових ідей і планів.

Стрілець

Постарайтеся сконцентруватися на справах, які вам приємні. Не варто занадто захоплюватися рутиною, краще прогуляйтеся з друзями, займіться приємними домашніми клопотами. У цей час вам важливо набратися сил і хороших емоцій.

Козеріг

Домашнє вогнище нарешті стане саме таким, яким вам хочеться його бачити. Але тільки якщо ви самі прикладіть певні зусилля. Пам'ятайте, ми маємо тільки те, що самі побудували, особливо у відносинах між людьми.

Водолій

Вас чекає велика кількість розмов, як приємних, так і не дуже. Увімкніть свої комунікативні навички, ваша харизма допоможе зберегти авторитет в очах оточуючих. Також вам варто помиритися з давнім кривдником.

Риби

Не варто занадто зациклюватися на своїх сумнівах. Проблеми, які не можна вирішити відразу, краще відпустити. Ви не можете постійно контролювати все, пам'ятайте про це. Емоції варто випускати і не збирати їх в собі, тоді будете балансувати легко і м'яко.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.