RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 7 серпня: Козерогів можуть підвести, а Скорпіонам потрібно діяти рішуче

У цей період багато хто зіткнеться з негативними хвилями. Хочете знати, що вас чекає 7 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають невдачі, хто буде зачаровувати людей, а кому варто підготуватися до труднощів.

Овен

День не буде вдалим, не зважаючи на всі ваші зусилля. Зараз не варто сподіватися на подарунки долі. Всі справи будуть залежати тільки від вашої завзятості. Не намагайтеся закінчити декілька завдань одночасно, це тільки ще сильніше все ускладнить.

Телець

Ви будете надзвичайно чарівні, це можна використовувати в діловій сфері. Сміливо призначайте на цей день будь-які зустрічі і переговори. Також варто звернути увагу на свої плани, можливо вам доведеться трохи їх коригувати.

Близнюки

День буде напруженим. Всі питання будуть сипатися на вас різко і без попередження, тому будьте готові діяти оперативно. Не бійтеся труднощів. Чим рішучіше ви будете себе вести, тим швидше зможете звільнитись.

Рак

Вам зараз дуже не вистачає впевненості в своїх силах. Подумайте, чи не занадто ви чіпляєтеся до себе? Ваш досвід набагато більш вагомий, ніж вам здається. Не дозволяйте собі відмовлятися від гарний ідей через страх.

Лев

Зараз у вас не вийде розслабитися, як би ви не старалися. Просто відпустіть ситуацію, незабаром все налагодиться саме собою. Краще зверніть увагу на завдання, в яких впевнені на всі 100 відсотків.

Діва

Ви зараз просто незламні. Внутрішня впевненість буде настільки сильна, що може навіть придушити здоровий глузд. Не перегинайте палицю, тоді отримаєте те, до чого прагнете. Надто агресивні методи використовувати у цей період не варто.

Терези

Скажімо чесно, день буде не самим райдужним. Настрій може різко зіпсується, плани почнуть змінюватися. Це смуга, яка скоро закінчиться. Не намагайтеся тримати все під контролем, краще поспостерігайте за ситуацією і зробіть висновки.

Скорпіон

Неприємності відступлять, якщо ви будете досить рішучі. Ідіть вперед, просувайте свої ідеї, не бійтеся протистояти тим, хто стоїть у вас на шляху. Зараз вирішується ваше найближче майбутнє, зробіть його таким, як вам хочеться.

Стрілець

Вам не потрібно нікуди поспішати, тому можете просто розслабитися і плисти за течією. Цікаво, що цей період буде зовсім не таким, як ви очікували. Але в загальних рисах він вам навіть сподобається. Отримуйте задоволення від змін.

Козеріг

День буде неприємним. Вас можуть підвести люди, на яких ви розраховували. Постарайтеся не опускати руки, коли доведеться переробляти якесь завдання кілька разів. Сприймайте це як цінний досвід і життєвий урок.

Водолій

Не поспішайте, займаючись важливішими справами. Зараз закладається фундамент нового етапу вашого життя. Чим ретельніше ви все продумаєте, тим успішніше будете пізніше. Ваша мрія майже стукає вам в двері, будьте готові її впустити.

Риби

День порадує вас несподіваними приємними змінами. Ловіть хвилю і насолоджуйтеся білою смугою. Зараз ви на вірному шляху, продовжуйте в тому ж дусі. І не бійтеся перешкод, вони стануть для вас цінним досвідом.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.