RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 9 серпня: фінансові втрати у Овнів і романтичні пориви у Терезів

У цей день потрібно стежити за своїми поривами і почуттями. Хочете знати, що вас чекає 8 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто може втратити гроші, кого будуть терзати емоції, а хто зможе виправити помилки.

Овен

У цей день ви можете сміливо займатися будь-якими ремонтними та будівельними роботами. Також можна приділити час домашньому затишку. А ось від азартних занять краще відмовитися, велика ймовірність фінансових втрат.

Телець

Вас будуть мучити внутрішні суперечності. Невпевненість у собі може перешкодити вам провести цей день ефективно. Якщо відчуваєте, що не можете змусити себе зробити новий крок, поговоріть з кимось, хто вас підтримає.

Близнюки

Зараз у вас з'явиться шанс виправити ситуацію, яка раніше здавалася абсолютно безвихідною. Продумайте всі кроки і дійте, спираючись на свій життєвий досвід. Ваші союзники будуть до вас розташовані, це допоможе триматися на плаву.

Рак

Якщо вам потрібно змусити когось зробити якусь важливу справу, спробуйте діяти строго. Але не перегинайте палицю, щоб не образити людину і не здатися тираном. Вмикайте мудрість, а не грубу силу, це буде набагато ефективніше.

Лев

Зараз важливо відмовитися від явно провальних завдань заради того, щоб приділити більше часу справам, які дійсно важливі. Якщо у вас є розбіжності в сім'ї, постарайтеся скоріше з ними розібратися.

Діва

Гарний час для роботи над своїми недоліками. Подумайте, що вас не влаштовує в собі, запишіть це по пунктах. І обов'язково вирішіть, яким чином можна виправити ці нюанси. Якщо проблема тільки в невпевненості, поговоріть про неї з близькою людиною.

Терези

Ви будете відчувати сильне підвищення сексуальної енергії. Ваша тяга до романтичних пригод може різко підскочити. Щоб направити її в позитивне русло, займіться зміцненням сімейного життя.

Скорпіон

На любовному фронті вас чекають сюрпризи. Цікаво, що вони криються тільки в вас самих. Ви можете виявити в собі нові почуття, до яких будете не готові. Не поспішайте приймати кардинальні рішення, це може погано закінчитися.

Стрілець

Ви зараз будете самі собі суперечити. З одного боку, вам буде хотітися постійної присутності коханої людини. З іншого боку, ви будете всіляко домагатися незалежності. Не впадайте в крайнощі.

Козеріг

Вам варто задуматися про сімейний буджет. Ваш спосіб життя зараз може позначитися негативно на ньому. Якщо у вас заплановані якісь важливі витрати, розпишіть все по пунктах. Щоб раптова нестача коштів не застала вас зненацька.

Водолій

Вас чекає сплеск енергії, як фізичної, так і моральної. Зараз варто приділити час оздоровчим процедурам і спорту. Також ви можете зайнятися чим-небудь на свіжому повітрі. Накопичте сили, скоро вони вам знадобляться.

Риби

У цей період ви можете добре розкрити свій внутрішній потенціал. Не бійтеся братися за нові завдання, навіть кардинальна зміна сфери діяльності зараз буде вам не страшна. Якщо потрібно ризикнути, продумайте свої дії.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.