Гороскоп на 13 серпня: Скорпіонів чекають фінансові втрати, а Рибам потрібна дисципліна

Зараз не варто покладатися на випадок, все залежить від нас самих. Хочете знати, що вас чекає 13 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно бути рішучіше, а хто не повинен боятися невдач.

Овен

Вам варто набратися сил і бути сміливішими. Особливо це стосується серцевих справ. Дійте більш рішуче, це не тільки допоможе вам позбавитися від страху невдач, але і зверне на вас увагу протилежної статі. Сильні люди привертають.

Телець

Вам варто переглянути своє фінансове становище. Може здаватися, що все під контролем, але в разі незапланованих витрат ви ризикуєте залишитися практично ні з чим. Порахуйте прибуток і продумайте майбутні покупки.

Близнюки

Чим сміливіше ви будете діяти, тим крутіше буде ваш результат. Не бійтеся невдач, рвіться вперед, беріться за нові завдання. Нехай навіть зараз вам здається, що ви не готові до чогось, але насправді ваше майбутнє в ваших руках.

Рак

У Раків несподівано виявляться відмінні комунікативні навички. У цей день ви зможете забалакати будь-якого, на яку б тему ви не говорили. Цим можна скористатися, щоб отримати схвалення від начальства або переконати в чомусь близьких.

Лев

Ви сильно турбуєтеся про якійсь справі. Але варто розслабитися, адже воно завершиться вдало. Але не без ваших зусиль. Працюйте і розвивайтеся, тоді зможете не тільки домогтися бажаного, але і отримати вкрай корисний досвід і знання.

Діва

Навколишні можуть почати сумніватися в ваших перевагах і заслуги. Швидше за все, вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб переконати всіх і показати, що ви «не жираф". У другій половині дня варто розслабитися, це допоможе взяти себе в руки.

Терези

Перестаньте розмінюватися на дрібниці. Ви не повинні брати тільки те, що дають, варто претендувати саме на ті нагороди, яких ви гідні. І які ви самі хочете отримати. А дрібні подачки від начальства і знайомих варто послати куди подалі.

Скорпіон

Фінансові втрати зараз практично неминучі. Постарайтеся просто відпустити все матеріальне і не переживати. Зараз воно піде, але незабаром знову повернеться. Краще подумайте про спілкування з приємними людьми і приділіть час їм.

Стрілець

Ви зможете відкрити в собі нові здібності, про які раніше і не підозрювали. Навіть справи, яких ви боїтеся, будуть даватися вам з легкістю. Плани знову доведеться коригувати, але це не дуже вас засмутить, адже попереду пригоди!

Козеріг

Рухайтеся по наміченому маршруту. Зараз багато хто може спробувати збити вас зі шляху, але вам ні в якому разі не можна вестися на жодні провокації. Тільки розмірені і продумані дії приведуть вас до успіху та досягнення цілей.

Водолій

Сміливо беріться за все нове, експериментуйте, ризикуйте, ловите адреналін. Зараз вам, в першу чергу, не повинно бути нудно. Якщо зможете себе розвеселити, отримаєте дозу натхнення, якої вистачить ще надовго.

Риби

Не поспішайте і не хапайтеся за все справи відразу. Вам потрібна дисципліна, а не суєта. Постарайтеся спокійно обдумати всі плани, скласти графік. Визначтеся, якими справами потрібно зайнятися в першу чергу. Це впорядкує ваш розум.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.