RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Гороскоп на 19 серпня: загострення пристрастей у Раків і зміни у Риб

У цей період важливо продумувати свої дії і не поспішати. Хочете знати, що на вас чекає 19 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна пити спиртні напої, а у кого можливі любовні пригоди.

Овен

У цей період вас може раптово потягнути до міцних напоїв. Краще утримуватися від вживання алкоголю, особливо в великих кількостях. Гучні застілля можуть погано позначитися на вашому самопочутті і репутації.

Телець

У цей період не варто ризикувати в грошових справах. А ось людям, які працюють у фінансовій сфері, може несподівано пощастити. Не упускайте з виду цікаві можливості. Але й не поспішайте приймати рішення, спочатку потрібно все обдумати.

Близнюки

Зараз вам доведеться розбудити свого внутрішнього дипломата. Всі питання будуть вирішуватися гладко тільки в тому випадку, якщо ви зможете м'яко переконати оточуючих у своїй правоті. Ключове слово тут - "м'яко". Не намагайтеся тиснути на людей.

Рак

У вашому особистому житті ймовірні несподівані повороти. Також не обійдеться і без напруження пристрастей. Зараз ви легко можете нарватися на конфлікт. Постарайтеся уникати критичних ситуацій, щоб поберегти власні нерви.

Лев

Вас чекає приємний спокійний період. Тиша і затишок будуть супроводжувати вас у всіх сферах, як в романтичних стосунках, так і на роботі. Просто розслабтеся і насолоджуйтеся хорошим настроєм.

Діва

Зараз варто розраховувати тільки на власні сили. Не втрачайте романтичних поглядів на життя, але і не забувайте мислити прагматично. Повітряні замки будуть дуже недовговічними, якщо ви не підкріпите їх фактами.

Терези

У цей день ви можете добитися успіху практично у будь-якому союзі. Сміливо укладайте угоди і влаштовуйте важливі переговори. Не бійтеся говорити людям прямо, що думаєте.

Скорпіон

Пристрасть до пригод може легко взяти верх над вашим розумом. Це допоможе досягти нових висот, але також важливо дотримуватися обережності. Пам'ятайте, що звичне життя нікуди не дівається.

Стрілець

У далеких дорогах важливо дотримуватися всіх заходів безпеки. Не забувайте про своє здоров'я. Постарайтеся продумувати свої дії наперед, це допоможе уникнути помилок і неприємностей.

Козеріг

Не вкладайте ваші фінанси в сумнівні проекти. Будь-які витрати зараз потрібно продумувати до дрібниць, інакше ви легко можете залишитися без грошей. Нові починання краще відкласти, поки не розберетеся з основними завданнями.

Водолій

Вас чекають приємні сюрпризи. Можливі радісні новини, подарунки або навіть поповнення в родині. Ловіть позитивну хвилю і не бійтеся експериментувати. Ваші творчі починання зараз завершаться успіхом.

Риби

Події цього дня можуть сильно вплинути на ваше подальше життя. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Нові зустрічі принесуть багато корисної інформації, тому не бійтеся спілкуватися з людьми і задавати питання.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.