RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 20 серпня: Близнюкам треба відмовитися від звичок, а Терези будуть діяти нелогічно

Зараз потрібно активно працювати і не звертати з обраного шляху. Хочете знати, що вас чекає 20 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде вести себе агресивно, а до кого будуть тягнутися люди.

Овен

Вам може здатися, що всі немов ополчилися проти вас. Але це не зовсім так. Постарайтеся знаходити спільну мову з тими, хто вас оточує. Не сприймайте слова людей занадто критично.

Телець

День буде захоплюючим у всіх сенсах. Ви можете раптово привернути увагу людей, які раніше навіть не дивилися в вашу сторону. Використовуйте це, щоб отримати те, чого давно хотіли добитися.

Близнюки

Вам доведеться поміняти свої звички. Зараз ви зможете домогтися результату тільки в тому випадку, якщо будете діяти гнучко. Будьте мудрішими, нехай ваші конкуренти не відразу бачать вашу тактику.

Рак

Вас чекають абсолютно даремні, але приємні поїздки та зустрічі. Також вірогідні нові знайомства, які принесуть за собою романтичні пригоди. Не чекайте в цей період великих перемог у кар'єрі.

Лев

Ви можете відчувати сильне напруження. Цікаво, що у нього не буде жодних реальних причин. Вам може здатися, що люди щось від вас приховують, але не робіть поспішних висновків.

Діва

Сьогодні вам потрібно просто зберігати гарний настрій. Це ваше головне завдання. Якщо впораєтеся з ним, день пройде чудово. Якщо ж дасте волю негативу, все почне немов валитися з рук.

Терези

День буде напруженим і непростим. Вам доведеться діяти нелогічно, а це дуже незвично для вашого темпераменту. Намагайтеся не зациклюватися на незручності і спробувати нові варіанти вирішення проблеми.

Скорпіон

Ви будете буквально випромінювати чарівність. Тому всі зустрічі будуть проходити гладко і приємно. Люди будуть до вас тягнутися, тому можете спробувати стати лідером у будь-якій компанії.

Стрілець

Одна з ваших проблем нарешті вирішиться. Це дуже потішить і вас, і ваших близьких. Влаштуйте собі маленьке свято, ви заслужили просто розслабитися і безтурботно повеселитися від душі.

Козеріг

Якщо хочете домогтися успіху, відмовтеся від звичних методів. Експерименти зараз будуть даватися вам легко і цікаво, тому не потрібно їх уникати. Також не бійтеся попросити поради у більш досвідчених знайомих.

Водолій

Зараз вам потрібно діяти активно і не відкладати плани в дальній ящик. Час споглядання пройшов, тепер прийшла пора активної роботи. Про лінь і спокійний відпочинок поки можете забути. Розслабитися можна буде трохи пізніше.

Риби

Вам доведеться попрацювати, але результат вас потішить. Ймовірна яскрава пригода, яка запам'ятається на довгі роки. Також вам доведеться зважитися на ризикований крок. Якщо вистачить сміливості, отримаєте винагороду.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.