RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гороскоп на 21 серпня: Стрільцям не можна змішувати роботу і дружбу, а Раків може потягнути на зради

У цей час важливо слідкувати за внутрішньою рівновагою. Хочете знати, що вас чекає 21 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому не можна забувати про сім'ю, а хто не повинен надто захоплюватися домашніми змінами.

Овен

Представникам знака, у яких є діти, варто приділити їм час. Виховні бесіди будуть вас трохи напружувати, але докладені зусилля окупляться сповна. Не нехтуйте теплими словами і підтримкою, діти це оцінять.

Телець

У потоці справ і важливих завдань ви почали забувати про власну родину. Не дозволяйте роботі і захопленням закривати вас від близьких людей. Знайдіть час на зустріч з тими, хто вам дорогий, інакше люди почнуть від вас віддалятися.

Близнюки

Це гарний час для облаштування домашнього вогнища. Особливо легко зараз будуть даватися всі справи, які стосуються інтер'єру. Наведіть порядок у своїх оселях, поставте нову вазу, поміняйте фіранки або зробіть перестановку.

Рак

Любовні вібрації в цей період будуть особливо сильними. Вас будуть вабити романтичні пригоди. Не виключена навіть ймовірність зради. Ви можете бути не до кінця чесні зі своїм обранцем. Подумайте, чи варто воно того.

Лев

На першу половину для можна сміливо призначати будь-які переговори. А ось ближче до вечора краще попросити допомоги, особливо в справах, які мають відношення до фінансів. Не бійтеся перепитати, якщо щось не до кінця зрозуміли.

Діва

Вам доведеться діяти азартно. Якщо не зможете розбудити свого внутрішнього авантюриста, програєте важливу справу. Ризикуйте, робіть ставки, дозвольте собі відчути смак гри. Тоді удача повернеться в вашу сторону.

Терези

Гарний час для планування відпустки і далеких поїздок. Якщо вам потрібно продумати якусь подорож, займіться цим сьогодні. Всі плани, побудовані в цей день, будуть завершуватися успішно і приносити радість.

Скорпіон

У цей період успіх вам практично гарантований. Але не поспішайте радіти, адже без вашої самостійної роботи нічого не вийде. Якщо прикладете необхідну кількість зусиль, будете щедро винагороджені.

Стрілець

Постарайтеся не змішувати дружбу і роботу. Особисті відносини можуть нашкодити вашим діловим планам. І навпаки, робочі проблеми можуть негативно позначитися на спілкуванні з приятелями і близькими людьми.

Козеріг

Не позичайте нікому грошей і самі їх не беріть. Ваше матеріальне становище зараз не в кращому стані. Подумайте, як зберегти сімейний бюджет. Якщо для цього потрібно відмовитися від якихось витрат, зробіть це.

Водолій

Вас може потягнути у вихор перемін. Особливо це стосуватиметься будинку. Вам захочеться поміняти шпалери, купити новий диван або можливо навіть переробити весь ремонт. Сконцентруйтеся на чомусь одному, інакше почнете дратувати близьких.

Риби

Вас можуть несподівано навантажити чужими проблемами. Якщо відчуваєте, що цей вантаж для вас неприємний, краще ввічливо відмовтеся. Набагато гірше буде, якщо ви візьметеся за завдання, але в результаті не зможете довести його до кінця.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.