RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 23 серпня: Скорпіони поводяться надто різко, а Козерогів поманять спокуси

У цей час варто вести себе максимально спокійно і зберігати внутрішній баланс. Хочете знати, що вас чекає 23 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають неприємності, хто може посваритися з рідними, а кому не варто бути занадто наполегливим.

Овен

Вас чекають домашні проблеми. Вірогідні сварки з кимось із близьких. Також можливо вам доведеться поговорити по душам з кимось із родини. Тримайте себе в руках і пам'ятайте, що рідні люди не завжди повинні розділяти вашу думку.

Телець

У цей день не кидайте розпочаті справи. Якщо взялися за щось, обов'язково доведіть це до кінця. Ви досягнете бажаного успіху, але тільки в тому випадку, якщо проявите наполегливість і працьовитість.

Близнюки

День буде наповнений розчаруваннями і неприємностями. Ваші висловлювання можуть ображати людей і провокувати сварки. Не вдавайтеся в суперечки, зараз ви не зможете вести себе мудро і можете зірватися і нагрубити.

Рак

Ви занадто активно захищаєте свої інтереси та ідеї. Це може нашкодити вашим подальшим планам. Люди запам'ятовують ваші вчинки, тому звертайте увагу на те, як ви себе ведете. Особливо на роботі.

Лев

День буде вдалим для тих, хто планує поїздки, відпустку або відрядження. Також це гарний час для зустрічей з приємними людьми. Постарайтеся побільше спілкуватися з друзями, вони можуть розповісти вам дещо цікаве.

Діва

Вірогідні сильні розбіжності з колегами або начальством. Якщо не зможете прислухатися до чужої точки зору, ризикуєте втратити багато. Не варто занадто активно відстоювати свою позицію, зараз краще просто промовчати і послухати.

Терези

Зараз вам буде щастити практично у всьому. Скористайтеся цим періодом, щоб отримати те, про що давно мрієте. Всі кроки на шляху до мети будуть даватися легко і приємно. Але і без зусиль не обійдеться. Справжній успіх ніколи не дається без праці.

Скорпіон

Ви так рішуче готові домагатися своїх цілей, що іноді ведете себе занадто напористо. Подумайте, чи дійсно для отримання бажаного потрібно діяти настільки грубо і різко? Іноді більш м'яка тактика допомагає отримати більше.

Стрілець

Ви мудро поділяєте дійсно важливі завдання і другорядні справи. Це допоможе вам досягти непоганих результатів у робочій сфері. Також варто приділити увагу своєму здоров'ю, ваш організм явно намагається щось вам сказати.

Козеріг

Будьте обережні. Зараз вас будуть оточувати спокуси, як у професійній сфері, так і в особистому житті. Пам'ятайте, що припуститися помилки набагато простіше, ніж виправити її наслідки. Не ризикуйте тим, що вам дорого.

Водолій

Ваші ідеї гарні, але зараз не найкращий час для їх реалізації. Не поспішайте і дочекайтеся відповідного моменту. Вас будуть уважно розглядати. Одним здається, що ви геніальні, інші ж поки в цьому сумніваються. Доведіть, що ви гідні нових перемог.

Риби

Негативні хвилі будуть явно на вас впливати, але ви зможете з ними впоратися. У вас вийде красиво вийти з суперечливої ситуації. Це приверне увагу недоброзичливців, будьте готові дати їм відсіч. Але поводьтеся мудро і спокійно.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.