RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

Всі новини

Гороскоп на 30 серпня: Львів чекає невдача, а Водолії зможуть справити враження

У цей день потрібно намагатися дотримуватися дисципліни у всьому. Хочете знати, що вас чекає 30 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе дати відсіч недоброзичливцям, кого чекає великий обсяг роботи, а у кого вийде перевершити себе.

Овен

Вам в цей період потрібно максимально сконцентруватися. Якщо не зможете налагодити внутрішню дисципліну, почнете забувати про важливі справи та деталі. Це може сильно вибити вас з колії в майбутньому.

Телець

Ваша стійкість допоможе домогтися дивовижних вершин. Якщо зможете утримувати бойовий настрій, отримаєте величезну винагороду за свої труди. Не просіть допомоги, зараз ви можете впоратися з усім самостійно.

Близнюки

У цей час потрібно проявити цілеспрямованість. Тільки направивши максимум енергії на роботу ви зможете домогтися гарного результату. Не дозволяйте собі лінуватися і шукати хитрі легкі шляхи.

Рак

Зараз на вас чекає великий обсяг роботи, але не поспішайте засмучуватися. Завдання можуть бути дуже цікавими, якщо ви просто поглянете на них під іншим кутом. Запишіть на листочку плюси своєї роботи і концентруйтеся на них.

Лев

Вас чекає невдача. Вона не буде занадто серйозною, але може легко вас обеззброїти і змусити сумніватися в собі. Згадайте про свої перемоги, подумайте, чого вже встигли досягти. І нехай подібні помилки стануть для вас просто досвідом.

Діва

У цей день ви повинні дати відсіч недоброзичливцям. Неприємні розмови, образливі висловлювання або навіть скандали будуть назойлизо лізти у ваше життя. Але у ваших силах не пустити їх туди і показати, хто тут головний.

Терези

Зараз ви схильні обдумувати кожен свій крок. Це хороший час для оформлення документів, вирішення робочих питань, налагодження контактів. Можете зайнятися будь-якою діяльністю, яка потребує організації.

Скорпіон

Ви будете вести себе дуже енергійно, різко і навіть раптово. Людей може здивувати така поведінка, але вам воно принесе більше користі, ніж шкоди. Тим не менш, не кидайтеся у вир з головою, а то наробите дурниць.

Стрілець

У цей період вам потрібно постаратися не хвилюватися через дрібниці. Час буде насиченим і непростим, але принесе чимало цікавого. Не звертайте увагу на невеликі труднощі, вони ніяк не завадять вам в майбутньому.

Козеріг

Зараз ви можете по-справжньому перевершити себе. У будь-яких творчих справах ви будете просто сяяти. Також не бійтеся експериментувати і пропонувати свої яскраві ідеї оточуючим.

Водолій

Якщо вам потрібно справити на когось враження, сміливо займіться цим сьогодні. Вам навіть не доведеться докладати особливих зусиль, все буде виходити немов саме собою. Не бійтеся вести себе трохи божевільно і розкуто.

Риби

Нові завдання постануть перед вами у великому обсязі. Не лякайтеся їх, адже за ними настане новий життєвий етап. Щось буде даватися вам саме, а над чимось доведеться гарненько попрацювати.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.