RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Гороскоп на 23 грудня: Стрільців чекають сюрпризи, а Водолії захопляться якоюсь справою

Хочете знати, що на вас чекає 23 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, кому треба порадувати близьких, а хто повинен буде допомогти друзям.

Овен

Ймовірно надходження грошових коштів. Постарайтеся їх розподілити, щоб вам вистачило на всі заплановані витрати. Не поспішайте купити все і відразу, краще займіться спочатку найголовнішим, а дрібниці залиште на потім.

Телець

Ваш настрій може не збігатися з настроєм оточуючих. Не переживайте через це, просто ви зараз перебуваєте трохи на іншій хвилі. Зовсім скоро ваш емоційний фон прийде в норму.

Близнюки

Як би вам не хотілося скоріше розібратися з усіма турботами, справи продовжать накопичуватися. Але не думайте, що на вас навалилося занадто багато завдань. Ви легко впораєтеся з об'ємом роботи, якщо будете активно діяти.

Рак

Вашим друзям може знадобитися ваша допомога. Швидше за все, вони попросять зробити щось досить просте, але все одно не варто їм відмовляти. В процесі у вас буде можливість приємно поспілкуватися і підняти собі настрій.

Лев

Не бійтеся радіти дрібницям. Зараз вам може здаватися, що у вас зовсім немає святкового настрою. Але вам же ніхто не заважає створити потрібну атмосферу самостійно.

Діва

Попереду непростий, але веселий і яскравий період. Ви можете відчувати моральну і фізичну втому. Щоб розвантажити себе, побільше спілкуйтеся з близькими і намагайтеся вести здоровий спосіб життя.

Терези

Не поспішайте, особливо в першій половині дня. Постарайтеся розпланувати свій день так, щоб вам не довелося нікуди бігти. У поспіху ви можете щось забути або зіпсувати. Воно вам треба?

Скорпіон

Якщо виключити невеликі дрібниці, день буде дуже приємним. Вранці вам буде непросто налаштуватися на робочі справи та інші завдання, але пізніше все піде своєю чергою. Не лінуйтеся, тоді ввечері зможете добре провести час.

Стрілець

У кожній справі вас буде чекати якийсь сюрприз. Не всі вони будуть приємними, але варто звернути увагу навіть на незначні дрібниці. Це стане корисним досвідом і стане в нагоді в майбутньому.

Козеріг

У вашому домі панує атмосфера радості, але чогось немов не вистачає. Подумайте, як ви можете підняти настрій собі і своїм близьким? Можливо, варто зробити комусь незапланований подарунок або влаштувати перестановку.

Водолій

Каша - ось яким словом можна описати ваш стан. Але сьогодні ви зможете це виправити. Вас чекає цікава задача, яка повністю поглине вашу увагу. І допоможе вам зібратися в найкоротші терміни.

Риби

Крім вашого настрою, все буде дуже стабільно. Емоційний фон може трохи розхитуватися, особливо ближче до вечора. Не залишайте собі часу на порожні роздуми, зараз це вам зовсім ні до чого.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.