RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Бик несе успіх в січні: найбільш везучий знак Зодіаку буде притягувати гроші, як магніт

Перший місяць 2021 року стане надзвичайно щасливим періодом для одного знаку Зодіаку, якому доля подарує можливість уникнути фінансових неприємностей, знайти щастя і отримати успіх у всіх починаннях. Люди, які народилися під знаком Стрільця, у січні зуміють здолати всі незгоди і притягуватимуть гроші, як магніт

Про це пише видання Rsute.

Для Стрільців у січні 2021 року життя заграє яскравими барвами, незважаючи на сірість за вікном. Цей час принесе їм здіснення всіх бажань, про які раніше навіть не мріялося, вони отримають можливість влаштувати своє особисте життя і позбутися від минулих спогадів.

Також Стрільців в січні чекає велика фінансова удача: вони зможуть влаштуватися на хорошу, високооплачувану роботу. Це допоможе не тільки позбутися від кредитів, боргів, якщо вони є, але й подарує можливість насолодитися вражаючою подорожжю.

Січень - гарний час, щоб налагодити відносини з рідними і близькими серцю людьми, одиноким людям він допоможе зустріти людину, про яку вони багато років тому мріяли.

Фінанси будуть притягуватися до Стрільців в перший місяць нового року, немов до магніту. Це гарний час для підписання вигідних договорів, пов'язаних з нерухомістю. Всі торгові операції будуть добре вдаватися, а інтуїція Стрільців не підведе.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Бика обіцяє приємні зміни в особистому житті багатьох знаків Зодіаку. До них прийде світле і чисте почуття любові, а закохані пари зможуть об'єднатися у шлюбі і зіграти весілля.