RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку є дуже токсичними і не прощають образ - сварок з ними краще уникати

Астрологи назвали знаки Зодіаку, серед яких найчастіше зустрічають люди, що вважаються енергетичними вампірами. Під час спілкування з ними можна відчути дискомфорт, а після розмови і взагалі потрапити в пригноблений стан. Проблема полягає в тому, що ці люди мають негативну енергетику.

Про це пише видання Newsland.

1. Близнюки

Представників цього знаку називають безсердечними людьми, оскільки вони можуть без докорів сумління принижувати співрозмовника. Близнюки можуть нести негативну енергетику, бути нетактовними і не приховувати свого лицемірства і пихи. Таких людей краще обходити стороною, оскільки в пориві гніву вони можуть ненавмисно завдати удару по енергетичному полю людини.

2. Рак

Раки по своїй природі дуже меланхолійні люди, і при цьому вони твердо переконані, що світ налаштований до них дуже жорстоко і несправедливо. Через це вони можуть ставитися до людей зі злобою і недовірою, а їхню реакцію на певну ситуацію передбачити неможливо. Раки можуть пропустити повз вуха якусь інформацію, а можуть несподівано вибухнути гнівом і змести своїм негативом все на своєму шляху.

3. Діва

Хоча представники цього знаку, зазвичай, намагаються справити приємне враження, під час близького спілкування можна переконатися, що це не зовсім так. Діви - прямолінійні і жорстокі особистості, які люблять критикувати. При цьому часто їх зауваження бувають образливими і неприємними.

4. Скорпіон

Скорпіони мають "славу" дуже мстивих людей, яким краще дорогу не переходити. Ставши на шлях помсти, Скорпіони стають дуже жорстокими і холоднокровними. Після сварки з представниками цього знаку, люди можуть відчувати занепад сил і спустошення, тож краще триматися від Скорпіонів подалі.

5. Козеріг

Козерогів називають дуже егоїстичними натурами, які в усьому шукають вигоду для себе і не зважають на думку оточуючих. Представники цього знаку з підозрою ставляться до інших людей, а на поради можуть відреагувати грубими висловлюваннями.

Як повідомляв "Апостроф", у 2021 році астрологи не радять фліртувати представникам двох знаків Зодіаку, яких Нострадамус вважав особливо вразливими в любовних відносинах.