RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Названо три найрідкісніших знака Зодіаку - Бик змусить їх похвилюватися

Астрологи назвали найбільш рідкісні знаки Зодіаку, в деякі з них не всі вірять.

Про це повідомляє ресурс rsute.

Змієносець

Люди не вірять в існування цього знака. Але деякі астрологи переконані, що він існує. Відзначають, що в гороскопі, якби його визначили, він займав би набагато меншу кількість днів, ніж звичайні знаки.

Вважається, що люди, народжені під цим знаком, мають свою місію на Землі. У них сильна енергетика і великий потенціал.

Водолій

Дослідники говорять, що під цим знаком народжується менше людей. Його представники талановиті і обдаровані, мають хорошу інтуїцію. Їх погляд на життя відрізняється від інших.

За даними ресурсу predskazanie.ru, в 2021 році на Водоліїв чекає період, насичений емоціями і подіями. У фінансовій перспективі поки не найкращий час. Здоров'я в цьому році також може підвести.

Риби

Друге місце по рідкості займають Риби. Їх відмінність від інших - мрійливість і романтичність.

Згідно з інформацією ресурсу astroscope.ru, для вас рік може початися не так насичено. Але друга частина року пройде дуже добре. Непогано підуть справи в бізнесі. Уникайте ризикованих рішень. У фінансовому плані все буде стабільно.

Козеріг

Цей знак розділяє друге місце по рідкості разом з Рибами. Відмінна риса таких людей - практичність і розвинена інтуїція.

Астрологи рекомендують в цьому році не акцентувати увагу на проблемах. Очікуються зміни в особистому житті. У професійній сфері буде прогрес, а фінансове становище поліпшиться. Серйозних проблем зі здоров'ям у 2021 році не передбачається.

Як повідомляв "Апостроф", відомий парапсихолог Вольф Мессінг назвав Терези найбільш страшним знаком Зодіаку.