RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Бик принесе депресію і нудьгу шести знакам Зодіаку - їх чекає чорна смуга

В останньому місяці зими зірки на небосхилі не обіцяють різких змін в житті представників Зодіаку. Однак не найвдаліше положення Сонця - у Водолії і Рибах - може принести брак життєвих сил і негаразди деяким представникам зодіакального кола.

Про це пише видання AstroMerіdian.

Телець

З'єднання Сатурна з Венерою зіпсує настрій Тельцям. Вони будуть засмучені неможливістю досягти того рівня комфорту, якого їм хотілося б. Особливо сильно це буде відчуватися в діловій сфері, де робота не принесе тих грошей, на який Тельці сподівалися.

Рак

Квадрат Місяця з Скорпіона до Сатурну зіпсує настрій Ракам. У них усередині будуть вирувати почуття, які буде дуже потрібно виплеснути і вимовити. Але обставини змусять тримати себе в руках. Це може привести до депресії. А щоб цього не сталося, можна зосередитися на іншій, але потрібній справі, яке вимагає і витримки, і внутрішньої злості.

Лев

В кінці лютого зірки принесуть депресивні мотиви в життя Левів. Їх введе в депресію холодна реакція там, де вони хотіли блиснути. Замість підвищеної уваги до себе вони отримають зауваження, прохання вести себе стриманіше або додаткову роботу.

Терези

Терези будуть турбуватися через прохолодні відносини з оточуючими. У спілкуванні не буде комфорту, делікатності і тактовності, приємних слів, коли їм краще вести бесіду. Спілкування буде сухим і формальним. Це буде відчуватися навіть на святах і вечірках, де Терези збиралися відпочити.

Водолій

З'єднання Місяця з Сатурном буде проблемою для Водоліїв. Вони будуть відчувати смуток через необхідність займатися побутовими і домашніми справами.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи пророкують серйозні випробування у 2021 році для представників зодіакальних знаків повітря - Близнюків, Терезів і Водоліїв, які їм доведеться подолати.