RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Рік Бика обіцяє швидке весілля для сімох знаків Зодіаку - на них очікують справжня любов і щастя

Покровителем 2021 року є Металевий Бик, який з ошаною ставиться до сімейних цінностей і буде всіляко підтримувати молоді сім'ї. У зв'язку з цим шлюб, укладений в рік Бика, має шанси стати міцним і непорушним.

У той же час Бик принесе надію на міцний союз не всім зодіакальним представникам - лише 7 з 12 знаків можуть отримати надію на весілля в 2021, повідомляє namedb.ru.

Тілець

Бик буде приносити благо Тельцю, проте успіх в коханні у цьому році залежить тільки від них. Тельцю через його характер складно вибудовувати відносини, і в 2021 вони знову це відчують.

Близнюки

Близнюків в 2021 може чекати любов і подальше весілля. Астрологи вважають, що роман, який у Близнюків був розпочатий в рік Бика, може закінчитися шлюбом і створенням сім'ї з коханою людиною.

Лев

У 2021 Львів очікує насичене особисте життя. Для них є ймовірність закохатися по-справжньому, і результатом взаємних почуттів може стати одруження.

Діва

Високі шанси вийти заміж або одружитися в 2021 є у раціональних Дев. Експерти закликають їх придивитися до кавалерів або прихильниць, оскільки з кимось з них є шанс створити щасливий союз. У одружених Дів у рік Бика відносини з чоловіком або дружиною відчутно зміцняться.

Терези

На Терезів чекають яскраві романи, і частина з них будуть короткими. В 2021 Терезам буде властиво поспішати в рішеннях, і одним з таких може стати невдалий шлюб. Астрологи рекомендують їм одружуватися, тільки якщо вони відчують, що поруч дійсно їх доля.

Скорпіон

У Скорпіонів у 2021 з'явиться час на особисте життя, і астрологи рекомендують їм бути наполегливішими в прагненні завоювати серце другої половинки.

Стрілець

У Стрільців у 2021 висока ймовірність почати відносини, що супроводжуються сильними почуттями. Є ймовірність, що Стрільці самі "потягнуть" обранців під вінець, але астрологи закликають їх не поспішати.

Козеріг

В 2021 у Козерога з'явиться шанс створити міцний союз, і успіх залежить від того, наскільки вони з партнером можуть домовлятися між собою. Експерти радять йти під вінець тільки якщо партнер проявляє гнучкість у відносинах.

Водолій

Водолії в 2021 можуть усвідомити, що їх партнер для довгих відносин давно був поруч, після чого можуть зважитися на весілля. При цьому у них залишаються всі шанси укласти шлюб і в 2022 році.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Білого Металевого Бика буде сприятливим для бізнесу, придбання або будівництва будинку для кількох знаків Зодіаку. Також деяким зодіакальним представникам Бик гарантує прибуток і везіння.