RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Названо три найгірші свекрухи по знаку Зодіаку - "отруять" життя і знищать докорами

Астрологи, які раніше назвали найкращих бабусів і дідусів по знаку Зодіаку, визначили, хто з представниць зодіакального кола стане найгіршою свекрухою.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Телець

Отримати у свекрухи Тельця, якого відносять до найбільш агресивних знаків Зодіаку, не найкраща запорука сімейного щастя - представниці цього сузір'я не будуть церемонитися з невісткою. Тельці ненавидять ділити територію з іншою жінкою, хто б це не був. Така свекруха точно не дозволить невістці господарювати у себе в будинку. Інколи заради миру в родині з цим можна змиритися, але якщо ви не хочете конфліктів, то краще просто грайте за правилами свекрухи як старшої жінки.

Лев

Свекрухи-Леви дуже вимогливі до своїх невісток, причому вони досить мстиві і не прощають образ. Левиця завжди краще знає, що потрібно її синові, тому від неї можна чекати настанов щодо подружнього життя молодої родини. Звісно, з такою свекрухою можна прийти до миру і злагоди, але на це знадобиться дуже багато часу. Перші місяці і навіть роки потрібно бути ідеальною дружиною і не давати навіть приводу для причіпок. Другий спосіб - почати з свекрухою-Левицею відкриту конфронтацію, щоб відстояти своє право на самостійність. Але такий метод для невістки стане дуже виснажливим, а Левиця ніколи не втратить шансу вийти переможницею з бою.

Скорпіон

Мами-Скорпіони бережуть своїх синів більше, ніж будь-хто. Вони неймовірно ревниві, тому ні за що не віддадуть своє улюблене чадо просто так. Найгірше для невістки в цій ситуації те, що її свекруха спочатку може здатися досить привітною і позитивною, але поступово вона таки проявить свою підступність. Єдиний спосіб зробити так, щоб свекруха-Скорпіон не "з'їла" вас, це не переходити їй дорогу і виявляти до неї більше уваги. Конфлікти у випадку з Скорпіоном ні до чого не приведуть.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чоловіків за знаком Зодіаку, які довго "ховаються за маминою спідницею".