RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Кого чекає нудьга, а у кого життя заграє новими фарбами - якими будуть в старості всі знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, як проведуть старість всі знаки Зодіаку.

Про це повідомляє ресурс rsute.ru.

Овен

У старості люди, народжені під цим знаком, будуть дуже активними. Вони звикли вести здоровий спосіб життя, тому і у віці не відмовляться від спорту. На заваді можуть стати тільки хронічні захворювання.

Лев

Вони будуть ділиться історіями з життя. Однак деякі з них будуть вигаданими. Але не дивлячись на це своїми розповідями вони зможуть розважати онуків.

Стрілець

Їх може тягнути на філософські розмови. Також не відмовляться від порад, які з радістю будуть роздавати оточуючим.

Телець

У старості вони швидше за все стануть скнарами. Життя на схилі років буде нудним та одноманітним. Зовсім небагато людей захочуть спілкуватися з Тельцями через їхній характер.

Діва

З родиною Діви зможуть зустріти старість в гармонії. Але одиноких представників знака чекає не дуже веселе життя в літньому віці. У будь-якому випадку все залежить від них самих.

Козеріг

Старість обіцяє бути цікавою. У міру набуття життєвого досвіду Козероги зможуть навчиться радіти дрібницям і отримувати задоволення від різних речей.

Близнюки

Завдяки веселій вдачі і товариськості старість буде цікавою і захоплюючою. Веселощі не покинуть їх навіть з віком.

Терези

Такі компанійські люди не пропадуть. У старості вони шукатимуть нових знайомств, тому без спілкування не залишаться. А веселий характер допоможе скрасити їх проведення часу.

Водолій

Старість у Водоліїв буде бурхливою. Вони не звикли заганяти себе в рамки, тому будуть веселитися від душі, не звертаючи увагу на оточуючих.

Рак

Самотні люди ризикують опинитися в депресії. Але сімейні представники знака нудьгувати не будуть. Вони можуть насолоджуватися спілкуванням з сім'єю і радіти онукам.

Скорпіон

Вони не захочуть старіти, тому всі дії будуть вказувати на те, що Скорпіони ще молоді і сповнені енергії. А такий настрій сам собою вселятиме в них позитив.

Риби

Веселою старість точно не буде, але Риби зможуть сповна нею насолоджуватися. Неспішні прогулянки на свіжому повітрі, настільні ігри з родиною - все це в їх дусі.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, які старіють раніше за інших.