RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Квітень 2021 перетворить життя трьох знаків Зодіаку на казку - на них чекають щедрі подарунки долі

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу 2021 рік дасть шанс поліпшити свій добробут, тепер же вони назвали три знаки Зодіаку, на яких уже в квітні чекає успіх.

Про це пише "Гадалчин дім".

Тілець

Другий місяць весни відкриє перед представниками знака практично безмежні перспективи як в бізнесі і підприємництві, так і в особистому житті. Саме в квітні тенденція до невдач, яка склалася з початку року, зміниться і все почне налагоджуватися. Астрологи радять проявляти активність і не замикатися в собі.

Діва

Разом з пробудженням природи представники знака відчують потребу в оновленні. Вони будуть приділяти більше уваги своїй зовнішності, навичкам або талантам. Ця активність принесе плоди - покровитель року, Білий Металевий Бик підтримає нові починання та ідеї Дів.

Водолій

У квітні Водолії зможуть досягти вражаючих висот на професійній ниві. Їх по-новому оцінить як начальство, так і колеги. Також зірки обіцяють прогрес і в плані саморозвитку. Представники знаку знайдуть власну унікальну філософію для боротьби з труднощами і вирішення конфліктів.

Як писав "Апостроф", в квітні також хороші шанси і можливості отримають три знаки, яких вважала особливими Ванга - Риби, Лев, Скорпіон.