RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У всіх справах буде супроводжувати удача - три знаки Зодіаку, яким потрібно отримати максимум 7 квітня

Астрологи, які раніше назвали три знаки Зодіаку, яким другий місяць весни принесе переворот в особистому житті, визначили представників зодіакального кола, для яких 7 квітня відкриє значні перспективи.

Про це пише видання "Хабаровський край".

Лев

В цей день перед представниками даного знаку гостро постане питання грошей - зірки обіцяють сприятливий час для вирішення цієї проблеми. Ви будете фонтанувати енергією, проявите завзяття і кмітливість, вам буде нескладно працювати за раніше наміченим планом, а в справах супроводжуватиме удача.

Терези

Управителька знаку Терезів Венера у з'єднанні з Сонцем подарує вам активність і удачу в цей день. У вас буде хороший творчий настрій і продуктивні партнерські відносини. Гороскоп дає лише одне застереження: сьогодні ви можете сказати гостру образливу фразу, тому краще стримати своє бажання різко відповісти, щоб потім не шкодувати. Гармонійний аспект з Марсом дасть вам багато енергії, підтримку з боку партнерів і навіть начальства, тож можна сміливо випробовувати своє везіння і просити матеріальну винагороду за виконану роботу. Не варто необдумано витрачати гроші. В особистому житті сьогодні панує гармонія - можна вдало провести романтичний вечір.

Стрілець

Ваш управитель Юпітер робить гармонійний аспект до Венери і Марса. Це хороший час для вирішення юридичних питань, відкриття бізнесу, підписання договорів, що в результаті підніме ваш рейтинг. Можливі досягнення в спорті. Гарний час для відпочинку на свіжому повітрі. Можна вирушати в подорож.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представникам яких влітку 2021 року пощастить у фінансових справах.