RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Найпалкіші коханці - астрологи виділили три знаки Зодіаку

Астрологи назвали трійку самих пристрасних коханців серед знаків Зодіаку і визначили найкращого.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті rsute.

Лев

Ці палкі коханці повністю підпорядковують жінку собі і в той же час возвеличують її до небес. Леви надзвичайно розкуті, готові на будь-які експерименти. До того ж вони отримують задоволення в будь-якому випадку - і якщо домінують у відносинах, і якщо підкоряються партнерці. Однак, вони перш за все справляють враження, а не щиро насолоджуються, часто відносини їм потрібні для чергової "галочки" у списку перемог.

Риби

Вони чуйні, турботливі, ввічливі з дамами і дуже сексуальні. У Риб неймовірно буйна фантазія, вони люблять в сексі новизну. Для чоловіка цього знаку важливіша прелюдія з ласками, ніж сам статевий акт, тому його близькість дуже чуттєва.

Телець

Кращі коханці та справжні гурмани сексу, для яких інтим в житті займає ключові позиції. Тельці з легкістю викликають прихильність до себе представниць прекрасної статі, легко підводять жінку до інтиму та віртуозно розслаблюють.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, життя представників яких знаків Зодіаку кардинально зміниться в травні.