RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо трьох найбільших чистюль за знаком Зодіаку - схиблені на чистоті та порядку

Астрологи, які раніше розповіли про самих божевільних представників гороскопу, назвали три найбільших чистюль серед знаків Зодіаку.

Скорпіон

У Скорпіонів складний характер і він часто наводить хаос в головах людей. Але, при цьому, вони дуже старанні в наведенні порядку в своєму будинку. Зазвичай, представники цього знака зодіаку прибирають своє "лігво" дочиста, якщо вже взялися за це.

Телець

Найвідповідальнішим під час генерального прибирання - Телець. Спочатку він розробляє список побутової хімії, яка йому знадобиться, після чого приступає до вибору інструментів для прибирання. Часто зустрінеш у Тельців окремий куточок з великою кількістю очисних засобів і різних девайсів, що навіть найкраща покоївка позаздрить. Крім того, до прибирання цей знак Зодіаку найчастіше підключає всіх, хто знаходиться вдома, і вже не важливо - згодні вони на це чи ні.

Козеріг

Ну а звання самого охайного по праву присуджується Козерогам. Схильні до педантичності Козероги можуть витратити свої вихідні на прибирання всього свого житла. В кінці прибирання до нього спокійно можна запрошувати ревізора, який ні пилинки в будинку не знайде. Представники цього знака вважають, що якщо хочеш як краще, то зроби сам. Таким чином, Козероги прибираються, загалом, самостійно.

Раніше "Апостроф" повідомляв, астрологи назвали чотири найупертіші знаки Зодіаку, які звернуть гори, але доб'ються свого.