RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названо шість найбільш депресивних знаків Зодіаку - емоції можуть "знищити" їх життя

Депресія викликає стійке відчуття смутку, нікчемності, тривоги і втрати інтересу до повсякденного життя.

На думку астрологів, у шести знаків Зодіаку є особлива схильність до депресії і смутку, пише "Яндекс.Дзен".

РИБИ

Ці люди часто страждають від депресії. Вони вже народилися пригніченими - у них є схильність до мучеництва і самопожертви.

РАК

Представники знака мають величезну тенденцію бути похмурими і пригніченими. Ці люди дуже чутливі, співчутливі і дбайливі, але при цьому вони відчувають, як ніби ніхто не піклується про них.

СКОРПІОН

Ці люди інтенсивно відчувають емоції, тому часто страждають від депресії. При цьому Скорпіони ніколи не визнають, що вони пригнічені і уразливі через страх.

КОЗЕРІГ

Козероги по своїй природі похмурі і короткозорі і дуже часто життя зводить їх з відчайдушними ситуаціями. З цієї причини депресія для них не проблема.

БЛИЗНЮКИ

Представники знаку схильні відчувати інтенсивні емоції, будь то хороші чи погані. Вони впадають в депресію, якщо потрапляють в нудну рутину або якщо вони виявляються в положенні, коли вони не можуть говорити і вільно висловлювати свої ідеї.

ТЕЛЕЦЬ

Найбільш комфортно вони почуваються тоді, коли знаходяться в своєму власному будинку або коли вони оточені своїми близькими. Коли вони впадають в депресію, вони сплять більше, переїдають і хочуть, щоб їх залишили в спокої.

Нагадаємо, що астрологи назвали чотири найбільш мрійливих знаки Зодіаку.