RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Пити їм написано на роду: п'ять знаків Зодіаку, схильних до алкоголізму

Астрологи, які раніше назвали найгірших коханців за гороскопом, розповіли, які знаки схильні до алкоголізму.

Про це пише mixnews.

Скорпіон

Люди цього знака свої проблеми часто заливають вином, намагаючись закритися від оточуючих. Іноді вони стають справжніми алкоголіками. Але, завдяки своєму сильному характеру вони можуть все кинути і почати життя з чистого аркуша.

Риби

Народжені під цим знаком дуже ранимі створіння. Занурюючись в свої мрії, Риби починають пити на самоті. Поступово вони впадають в депресивний стан, з якого їм потім дуже складно вибратися. Не можна залишати риб наодинці зі своїми проблемами.

Близнюки

Любов до веселих вечірок і гулянок може сприяти тому, що Близнюки починають відчувати таку згубну пристрасть, як алкоголь. Для них важлива зміна вражень, вони захоплюються, що швидко захоплюються. Тому завдання близьких людей - постійно знаходити для близнюків нові цікаві справи і захоплення.

Овен

Представники цього знака зодіаку люблять практично всі алкогольні напої і при цьому не знають ніякої міри. Напідпитку вони поводяться вкрай агресивно. У випадках з Овнами може допомогти тільки хитрість.

Стрілець

Ці люди до алкоголю ставляться як того, що допомагає відчути легкість, розслабитися і веселитися. Але хронічними алкоголіками вони стають вкрай рідко. Якщо відчули щось недобре, переведіть увагу Стрільця на подорож.

Раніше ми називали жінок за знаками Зодіаку, які приводять своїх чоловіків до успіху.