RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Коридор затемнень: астрологи розповіли, що категорично не можна робити з 19 листопада

19 листопада відбудеться унікальна астрономічна подія, відома під назвою "коридор затемнень". Астрологи та всі, хто вірить у цю суперечливу науку, переконані, що події такого масштабу мають величезний вплив на всіх людей у всьому світі.

Портал ФАН дав поради від астрологів про те, що не можна робити цього дня.

Так, цього місяця, 19 листопада, відбудеться останній осінній повний місяць. Так вийшло, що він співпаде за часом із затемненням, яке відбудеться приблизно о 12:00 за Києвом.

Небесне явище зможуть спостерігати мешканці Західної Європи, східної частини Азії, Північної та Південної Америки та Австралії.

На думку астрологів, подібні події здатні відкривати деякі енергетичні портали. Через них доля позбавляється всього старого і непотрібного, що встигло накопичитися у вашій душі, і ніяк не хотіло йти. Деякі астрологи стверджують, що цей проміжок часу (скільки триватиме коридор затемнень) здатний вплинути приблизно на 18 подальших років життя кожної людини на Землі. При цьому всі події, що відбуваються в період затемнення, не випадкові: ситуації відбуваються під впливом минулого.

Експерти по зірках радять поводитися стримано і спокійно протягом листопада, що залишився. Спрямовуйте свою енергію на щось творче і звертайте увагу на деталі. У цей період можуть виникати містичні ситуації, дивні збіги та виникати дивовижні перспективи.

Раніше ми також повідомляли про те, які неприємності чекають знаки Зодіаку і що треба робити в листопадовий місяць.