RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Час проблем та негативу: у рік Тигра буде 5 найнебезпечніших днів

Астрологи розповіли, хто із знаків Зодіаку має всі шанси розбагатіти в 2022 році і назвали найнебезпечніші дні в році Тигра.

Про це пише Рogovorim.by

13 травня

День зростаючої фази Місяця під впливом двох сильних планет – Марса та Сонця може принести негативні події. У людях загостряться найгірші якості, сварки та конфлікти спалахуватимуть на рівному місці. Можуть виникнути проблеми у коханні та роботі. Важливо зберігати спокій.

19 серпня

Поєднання Сонця з Меркурієм принесе хаос та негаразди, насамперед у ділову сферу. Несприятливий день для обміну валюти, придбання акцій, укладання угод. Розмови з начальством про підвищення чи збільшення зарплати краще відкласти на інший день. Люди будуть у цей час будут більш агресивними.

25 вересня

Дві лідируючі планети – Венера та Меркурій перетнуться, а це завжди несе неприємності. У цей день загостряться внутрішні суперечності, люди схилятимуться до непродуманих кроків. Багато сил піде в нікуди, енергія йтиме на безглузді переживання. Астрологи радять по можливості провести цей день спілкуючись із приємними людьми.

27 листопада

Цей день завершить сприятливий період панування ретроградного Плутона. Ця дата небезпечна виникненням сварок та конфліктів, суперечки виникатимуть буквально з нічого. Астрологи радять максимально зосередитися, тримати емоції під контролем і не братися за якісь важливі справи.

29 грудня

Цей день буде відзначений спадаючою фазою Місяця. Вирішення важливих завдань краще відкласти на потім, тому що є велика ймовірність зробити неправильний крок. Також астрологи радять уникати критики та негативних висловлювань в бік оточуючих. Для захисту від неприємностей варто наповнити думки та серце позитивом.

Раніше "Апостроф" розповідав, що можна, та не можна дарувати у рік Тигра.