RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Вірності чекати не варто: названі три головні зрадники за знаком Зодіаку

Від деяких чоловіків неможливо відірвати погляд – настільки вони харизматичні, мужні та з почуттям гумору. Проте, найчастіше, з тими, хто підкорює в першу зустріч, “каші не зварити”, оскільки вони виявляються тими ще ловеласами. Астрологи розповіли, які чоловіки за знаком Зодіаку схильні до зрад.

Про це повідомляє "Mixer.lv".

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку вміють зводити з розуму, але щойно вони розуміють, що дівчина "на гачку", вона перестає бути для них цікавою. У шкалі їх цінностей – кількість вища за якість. Тому Близнюки звикли заводити безліч легковажних романів, щоб потім хвалитися перед друзями.

Водолій

Чоловіки-Водолії часто досить вітряні, пристрасні і, ніби, "не від цього світу". Вони у вічному пошуку неіснуючого ідеалу, тому зустрічаються з десятками дівчат. Навіть, коли представнику цього знака здається, що він знайшов "ту саму", він все одно продовжує звертати увагу на інших дівчат - а раптом підвернеться щось краще?

Телець

Представники цього знака Зодіаку люблять усе найкраще, якої б це сфери не стосувалося. Найчастіше і супутниць обирають відповідних. Також Тельці люблять жіночу увагу і прийматимуть її, навіть маючи постійну дівчину. Але якщо знайдеться "та сама", яка проб'ється через непомірне самолюбство Тельця, то вона отримає собі вірного та надійного чоловіка.

Раніше ми писали, кого з представників знаків Зодіаку супроводжуватиме удача у 2022 році.