RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Не знають проблем із кредитами: чотири знаки Зодіаку вміють поводитися з чужими грошима

Деякі люди не вміють розпоряджатися чужими грошима, вони беруть у борг під певні зобов'язання. Їм краще не зв'язуватися з банками, адже вони майже завжди потрапляють у боргові ями, з яких потім дуже довго вибираються. Але є на зодіакальному колі й ті, кого зірки наділили протилежними якостями щодо фінансової грамотності.

Видання "Стерлеград" назвало чотири знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, легко справляються з борговими зобов'язаннями.

Телець

Уміння цих людей грамотно поводитися з фінансами не піддається жодним сумнівам. Якщо для одних кредити є потенційною небезпекою, то для Тельців це цілком робочий інструмент, за допомогою якого вони покращують своє життя.

Діва

Представники цього знаку Зодіаку є дуже раціональними та прагматичними людьми. Вони ніколи не візьмуть гроші під відсотки без вагомих причин. Але якщо це все ж таки відбудеться, то вони легко повернуть всі зайняті у банку кошти навіть раніше встановленого терміну.

Стрілець

Обережність і розумність Стрільців у всіх справах, що стосуються грошей, заслуговує на особливу повагу. Ці люди завжди суворо контролюють свої витрати і грамотно зіставляють їх зі своїми доходами. Перш ніж взяти позику, Стрілець ретельно вивчить всі умови договору. Оформить він лише такий кредит, який не становитиме жодної небезпеки для його добробуту.

Риби

Фінансові негаразди ці знаки Зодіаку намагаються оминати. Вони не терплять боргів, тому якщо беруть кредит, то за першої можливості його погашають. Якщо є невпевненість щодо виплати кредиту, то краще брати невелику суму. Риби завжди дотримуються кредитних зобов'язань, тому наперед ретельно вивчають всі умови платежів.

Раніше ми також повідомляли про те, що названо п'ять головних пристосуванців за знаком Зодіаку.