RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Вийдуть з "чорної" смуги: трьом знакам Зодіаку зірки обіцяють удачу у 2022 році

Незабаром – 1 лютого, настане рік Водяного Тигра. У життя трьох знаків Зодіаку він принесе удачу, а проблеми вирішуватимуться самі собою.

Про це пише Sterlegrad.

Овен

Сприятливий період у житті представників знаку розпочнеться ближче до літа. Поки що їхній успіх залежить від їхніх зусиль, а ось у другому півріччі обставини складатимуться так, що все буде виходити найкращим чином. В особистому житті на Овна також чекає гармонія, можливе поповнення у сім'ї. Влітку вони можуть знайти нову перспективну роботу або отримати вигідну пропозицію.

Козеріг

Біла смуга продовжиться у житті представників знака до кінця лютого. Це буде період виняткового везіння та удач. Багато Козерогів заведуть цікаві знайомства, нових друзів і зустрінуть кохання. У робочій сфері все теж складатиметься дуже добре, представникам знака допоможуть ті, кому в минулому вони надали послугу. Фінансове становище буде стабільним.

Риби

Для Риб часом успіху стане перше півріччя 2022 року. Саме в цей період до них прийде везіння – як у роботі, так і в особистому житті. Не виключений початок роботи на новому місці та збільшення доходів. Деякі Риби зможуть здійснити подорож, про яку давно мріяли. На інших представників знака чекає переїзд у комфортніші умови. Важливо не проґавити можливостей, які подарує рік Тигра.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на які чекають проблеми в 2022 році.