RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Зіткнуться зі справжнім горем і серйозними труднощами - п'ять знаків Зодіаку очікує "пекельний" 2022 рік

Рік Чорного Водяного Тигра астрологи вважають періодом кардинальних змін для всіх знаків Зодіаку. Але для п'яти з них цей час може стати справжнім випробуванням.

Про це повідомляє сайт Редпост.

Близнюки

Комунікабельні та діяльні Близнюки без проблем можуть вирішувати дрібні завдання, а ось наблизити до себе якусь глобальну мету вони часто не можуть. Виною всьому їх лицемірність, часта зміна настрою і те, як вони ставляться до ситуації. Близнюки легко можуть змінювати свої рішення, щоразу знаходячи для цього виправдання. Це може спричинити різні неприємності і проблеми. Цього року, який буде досить важким для них, Близнюкам потрібно дуже постаратися, аби не зіткнутися зі справжнім лихом.

Рак

Раки - дуже чутливі та гіпертрофовано обережні, тому досить часто самі себе програмують на невдачу. Вони до всього ставляться з підозрою, не впевнені в безумовному успіху і схильні все сто разів перевіряти. Саме тому у рік Чорного Водяного Тигра у представників цього знаку Зодіаку може статися подія, яка виб'є їх із колії. Досить безвольні Раки не зможуть протистояти обставинам та перервати ланцюг невдач, які у 2022 році перевернуть їхнє життя.

Козеріг

Козероги цього року можуть зіткнутися з великими фінансовими труднощами та втратою роботи. Представникам цього знаку зодіаку астрологи обіцяють нові успішні проекти, які можуть принести великі гроші. Ось лише один невірний крок і випадково припущена помилка стануть причиною глобальних змін. Щоб уникнути таких сумних перспектив, їм потрібно бути дуже уважними у справах та подбати про «подушку безпеки» на чорний день.

Водолій

Нестабільний рік чекає на ексцентричних Водоліїв. Необдуманими, химерними вчинками вони ризикують отримати великі фінансові проблеми. Зірки обіцяють їм безпричинні конфлікти з дорогими людьми та розрив ділових відносин. Всі ці неприємності можуть накопичуватися і рости, як снігова куля і ще більше підштовхувати Водолія до фатальних помилок. Зараз важливо, щоб поряд із ними в цей час була близька людина, до якої вони могли б прислухатися.

Риби

2022 стане дуже несприятливим для Риб, якщо вони будуть і далі пливти за течією. Вона може затягнути їх у вир подій, з якого буде складно вибратися. Втрата грошей, роботи та стосунків із колегами може викликати у представників цього знака Зодіаку тривалий стрес та призвести до депресії. Але якщо Риби з самого початку проявлять ініціативу і намагатимуться протистояти ситуації, вони зможуть змінити перебіг подій.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав три знаки Зодіаку, яких у 2022 році може чекати розлучення.