RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Сонячне затемнення дасть шанс трьом знакам Зодіаку змінити життя та отримати щастя

Астрологи запевняють, що Сонячне затемнення 30 квітня стане переломним моментом одразу для трьох знаків Зодіаку. Готуватися до доленосних змін слід Тельцям, Козерогам та Стрільцям.

Такі твердження астрологів видання Santeplusmag.

Загалом йдеться про зміни на краще, тому народженим під цими знаками випаде можливість досягнути більших висот, втілити давно омріяне.

Телець

Представники цього знака побачать покращення фінансового становища. Їм вдасться "притягувати" гроші. Це може бути премія на роботі, чи велика сума у подарунок. Тельцям випаде нагода сповна насолодитися моментом, а "чорна" смуга нарешті скінчиться.

Позитивні зміни очікуються і в особистому житті – самотні зможуть зустріти свою другу половинку, отримавши справжнє щастя. При цьому успіх супроводжуватиме упродовж всього наступного місяця.

Козеріг

Сонячне затемнення дасть цьому знакові новий імпульс для руху вперед і досягнення більших висот. Може отримати вигідну пропозицію, що дасть шанс повністю змінити життя. Народженим під цим знаком слід готуватися до кар'єрного зростання та великих доходів.

Також вони зможуть завести корисні знайомства, які стануть у нагоді. Інвестиції, зроблені у цей період, принесуть чималий прибуток у майбутньому. Їм щаститиме у всіх справах, за які б не взялися.

Стрілець

І без того справжнім авантюристам, які все життя розвиваються та рухаються вперед, сонячне затемнення принесе черговий шанс до більш яскравого життя. Це може бути вигідна пропозиція по роботі, що приведе до фінансового успіху. Можливі нові знайомства, які підкажуть, куди рухатися далі.

Самотнім представникам випаде можливість знайти кохання, поринути у романтику та отримати масу незабутніх моментів. Сприятливий час для переїздів, облаштування "сімейного гнізда" та різних починань.

Нагадаємо, що раніше ми публікували гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку.