RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Можуть завдати удару в спину: названі чотири найгірші подруги за знаком Зодіаку

Астрологи застерігають від жіночої дружби з деякими знаками Зодіаку, адже здатні завдати удару в спину. Ніколи не стати надійними та душевними подружками Водоліям, Овнам, Рибам та Близнюкам.

Про це повідомляє Мixnews.

Водолій

Під час близького спілкування цей знак просто нестерпний. Такі дівчата лише здаються душевними і розуміючими. Навіть коли може здатися, що ближче за подружку-Водолія нікого немає - згодом стане ясно, що вона давно нудьгує, витаючи у хмарах. Вони свободолюбиві і не належать нікому. Багатьом може просто набриднути чекати зустрічі з ними, терплячи відмовки, чому віддали перевагу іншій компанії. З цим знаком завжди шляхи розійдуться.

Овен

Представниці цього знака веселі та цікаві дівчата, спілкуватися з ними - справжнє свято, яке може різко обірватися там, де намітиться конкуренція. Астрологи застерігають, що в такому разі Овни здатні стерти в порох подруг. Також без сентиментів здатні легко пожертвувати дружбою, якщо це буде вигідно.

Риби

Цей знак скрупульозно підбирає собі оточення. Якщо комусь пощастить туди потрапити, потрібно бути готовими до емоційних гойдалок, бо жінки-Риби чутливі і вимагають виняткової уваги. Цей знак може додумати те, що не відповідає дійсності, і подружкам доведеться доводити свою відданість. Інакше - холоднокровно відвернуться від вас.

Близнюки

Із представницями цього знака може бути доволі весело, цікаво і комфортно. Проте варто пам'ятати, що це все можливо, доки їм не стане нудно. Останнє можливе будь-якої миті, особливо якщо на горизонті - більш яскрава перспектива. Варто бути готовими до того, що між спілкуванням з подружкою і привабливим чоловіком - оберуть друге. При цьому не вважатимуть це зрадою і не зрозуміють з цього приводу образ.

Нагадаємо, що астрологи склали прогноз на 3 травня 2022 року для кожного із знаків Зодіаку. Зокрема, у Стрільців можливі проблеми з ріднею, а в Риб буде багато позитиву.