RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Ракам загрожують підстави, а Левам – конфлікти: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

Меркурій 14 червня змінює знак і переходить у Близнюки, знак своєї сили, а Венера рухається на злу зірку Алголь і вже до кінця тижня з'єднується з нею. Венера в карті війни пов'язана зі сферами комунікацій, переміщень та землі, тому у війні України з російськими окупантами можуть бути неприємні моменти у втраті земель, але й звільнення теж.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 13 по 19 червня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Представники знаку продовжують радіти життю навіть у нинішніх реаліях. Астролог радить їм приділити час саморекламі, оскільки можуть виникнути проблеми із грошима. Варто пошукати альтернативні способи заробітку.

Телець

Навіть тих представників знака, які є у відносній безпеці, може накривати тривога. Ще одним негативним моментом може бути нерозуміння з партнерами – як у роботі, так і в особистому житті.

Близнюки

Тиждень буде досить продуктивним, є можливість показати себе. Астролог радить показати максимум своїх можливостей, це дасть хороші плоди в майбутньому. Не варто робити зайвих витрат, гроші знадобляться для важливіших речей.

Рак

Цього тижня Раки просунуться у соціалізації, зарплата буде стабільною, але можливі "підстави". Люди можуть звинувачувати представників знаку у тому, чого вони не робили. Астролог радить жити в режимі інформаційної, фінансової та людської гігієни.

Лев

Виникне певна напруга та конфлікти на роботі, але вона обернеться вигодою для Лева. Не зайвим буде задуматися про розширення поля діяльності, можливо через інтернет, або закордоном. Це може мати добрі перспективи.

Діва

У представників знака відкриється друге дихання – вдасться подолати всі труднощі, але для цього потрібно буде докласти максимальних зусиль. Астролог радить звернути увагу на себе та зайнятися і фізичним та емоційним здоров'ям.

Терези

Тиждень буде складним в емоційному плані, все дратуватиме, ймовірні зриви. Причиною будуть обставини, на які неможливо вплинути. Тому варто зосередитись на тому, що можна контролювати.

Скорпіон

Варто подумати про своє здоров'я – правильно харчуватися, відмовитись від алкоголю. Докучати можуть і претензії оточуючих, або їхнє бажання залучити представників знака до своїх справ. Можна допомогти їм, якщо це не зашкодить Скорпіону.

Стрілець

Стрілець відчує певний занепад сил. Справи, за які беруться представники знака, викачують із них енергію, при цьому від них більше суєти, ніж результату. Астролог радить знизити активність та накопичити сил.

Козеріг

Виникне потреба пристосовуватися, щось міняти, щось починати наново. Водночас потрібно буде завершувати та доробляти те, що цього вимагає. Не виключена поїздка або тимчасовий переїзд, це може бути пов'язане з роботою або партнером.

Водолій

Може з'явитися час для того, що доводилося раніше відкладати. Хороший період для навчання, проходження якихось курсів. Сприятливий період як для набуття нових навичок, так і поглиблення і розширення старих.

Риби

Потрібно навести лад із власними фінансами. Варто утримуватися від великих витрат. Тим, хто кудись поїде, треба бути дуже уважними за кермом. Крім того, важливо бути гранично обережними із власними висловлюваннями.

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким особливо щаститиме у червні.