RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Слухають і чують, втішать і підтримають: найніжніші "чоловічі" знаки Зодіаку

Практично кожна дівчина мріє бачити біля себе мужнього та сильного, але при цьому ніжного, вірного та дбайливого чоловіка, якому можна довірити свої думки та отримати слушну пораду.

Які чоловіки по гороскопу стануть справжнім другом та підтримкою для своєї другої половинки розповідає "Апостроф", посилаючись на MixNews.

Терези

Чоловіки, народжені під цим знаком Зодіаку, романтичні та дбайливі, з ними добре і затишно. Терези вміють передбачати бажання своєї дівчини та оточувати її справжньою казкою – організовувати трепетні побачення та радувати в несподіваний момент. А ще вони справжні естети, тому можуть допомогти підібрати сукню для торжества або вибрати підходящі штори для стильного оформлення спальні. Чи не єдиним недоліком представників гороскопу є нерішучість, тому не потрібно сильно тиснути на таких чоловіків.

Козеріг

Чоловіки-Козероги відрізняються твердістю та надійністю, при цьому вони не забувають бути галантними та ввічливими. Представники цього знака чудово вловлюють настрій своєї жінки, що допомагає вчасно запобігти сварці. На початку стосунків може здатися, що Козеріг холодний і не вміє виявляти емоції, але це зовсім не так. Довго зважуючи всі "за" та "проти", Козеріг таким чином переконується у правильності свого вибору. І прийнявши остаточне рішення, він зробить все для щастя своєї другої половинки.

Діва

Будучи затятими прагматиками, Дівам справді складно висловлювати свої емоції. Однак, якщо дівчині вдасться пробитися крізь "броню" цього чоловіка, вона отримає ніжного та трепетного партнера, який підтримає у скрутний момент. Представники цього знака Зодіаку чудово володіють собою, тому зроблять все, щоб убезпечити свою партнерку від негативних подій.

Раніше ми писали, які "чоловічі" знаки Зодіаку найщедріші.