RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Можуть запаморочити голову будь-якому чоловікові: топ-3 найкращих коханки за знаком Зодіаку

Астрологи запевняють, що три жіночих знаки зодіакального кола наділені сексуальністю та пристрасністю, які здатні звести з розуму будь-якого чоловіка. Найкращими коханками вважаються Діви, Овни та Раки.

Про це повідомляє 24 канал.

Діви

Питанню сексуальних відносин цей знак приділяє дуже велику увагу та вміє створити романтичну атмосферу. Діви люблять і хочуть, щоб їхнє життя було сповнене краси та естетики. Тому на обранця чекатиме спальня, оповита шлейфом запалених ароматичних свічок, і жінка, яка готова на все для його задоволення.

Овни

Народжені під цим знаком жінки вважаються неймовірними коханками. Дбайливі та чуттєві жінки-Овни здатні зробити так, що чоловік почуватиметься окриленим. Вони завжди трепетно прислухаються до партнера і готові разом йти до загального комфорту. Не жаліють енергії: для них однаково важливі і душевність відносин, і інтим.

Раки

Представниці цього знаку, хоч і люблять ніжний секс, та з ними точно не буде нудно у ліжку, адже не проти інтимних сцен у костюмах та іграшок із секс-шопу. Жінкам-Ракам важлива чоловіча увага і вони готові старатися для партнера. Також можуть вести з ним розмови до ранку про майбутнє. Навіть в статусі коханки плануватимуть життя з обранцем до кінця своїх днів.

Нагадаємо, що астрологи склали рейтинг чоловічих знаків Зодіаку, яких можна вважати затятими холостяками.