RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Скорпіонам настав час проявити ініціативу, а на Риб чекає нагорода за роботу: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 серпня

У вівторок, 16 серпня, не слід приймати радикальних рішень в особистих стосунках.

Про це пише Ukr.Media.

Овен

Багато хто жадатиме вашого суспільства, але вибір – за вами. Цього дня можна виявити наполегливість, а правильне рішення підкаже інтуїція.

Телець

Тельці можуть одержати допомогу від впливових осіб. Ділові стосунки плавно перетворяться на романтичні, і вам не доведеться про це пошкодувати.

Близнюки

Старанність і цілеспрямованість принесуть добрі результати. Відрядження та переговори, які потребують поїздок, краще перенести.

Рак

Досягти своєї мети допоможуть корисні зв'язки. День підходить для початку серйозних справ та важливих проектів. Вечір добре провести із родичами.

Лев

Рішення, прийняті у вівторок, будуть правильними та своєчасними. Можливе підвищення по службі, а також дивовижна романтична пригода.

Діва

Дівам доведеться по душевній доброті розв'язувати чужі проблеми, за що вони будуть винагороджені. Особисті стосунки потішать гармонією.

Терези

День буде вдалим з усіх боків. Угоди, творчість, побачення та подорожі – все принесе користь чи задоволення.

Скорпіон

Скорпіонам слід проявити максимальну активність та, можливо, взяти на себе більше відповідальності. Вечір підійде для романтичного спілкування.

Стрілець

День вдалий для відновлення старих зв'язків, зустрічей з колишніми колегами. Можна укладати угоди, зокрема великі. Також можливе романтичне знайомство.

Козеріг

Вівторок буде загалом вдалим, але існує небезпека конфліктів із колегами. Також краще не робити великих покупок.

Водолій

Водоліям не варто боятися бути в центрі уваги – цього дня потрібно спілкуватися якнайбільше. Фінансові рішення перенесіть на більш сприятливий час.

Риби

Астрологи обіцяють море спілкування та ймовірність стрімкого розвитку роману. Також можлива ретельна робота, яка буде добре оплачена.

Раніше ми назвали чотири знаки Зодіаку, які стануть багатими після 30-річчя.