RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Овнам час вирішувати справи, а Дівам зробити непростий вибір: гороскоп на 24 жовтня

Астрологи склали гороскоп на 24 жовтня, понеділок, для всіх знаків Зодіаку, аби вони могли правильно спланувати день та запобігти неприємним ситуаціям.

Його опублікував Главред.

Овен

Настав час розібратися із справами, які вже довго чекають на вирішення. Астрологи радять не брати 24 жовтня гроші в борг, а також не позичати.

Читайте також: Завжди тримаються осторонь: топ-5 найбоязкіших і сором'язливих знаків Зодіаку

Телець

Для представників цього знаку понеділок буде днем нових можливостей і привабливих перспектив. Можна почати втілювати сміливі ідеї! Зірки пророкують доленосне знайомство цього дня.

Близнюки

Близнюки мають присвятити понеділок добрим справам, зробленим для інших. Якщо у вас просять допомоги, то надайте її. Водночас не дозволяйте людям використати себе фінансово.

Рак

Ракам варто зосередитися на роботі й просуванні кар'єрою. Імовірно, доля підготувала для представників цього знаку складні випробування, після яких буде значна винагорода.

Лев

24 жовтня Леви можуть нарешті розставити пріорітети в житті й зайнятися тайм-менеджментом. Увечері буде сприятливий час, аби провести його з коханими чи близькими людьми.

Діва

Діви в понеділок відчуватимуть перепади настрою, що позначиться на професійній та особистій сферах. Астрологи рекомендують стежити за словами й вчинками, щоб не образити інших людей.

Терези

Терезам доведеться зробити складний вибір. Слід зосередитися на чомусь одному й рухатися в обраному напрямку надалі, адже неможливо охопити все.

Скорпіон

Скорпіони будуть сповнені ентузіазмом і позитивною енергією, що дозволить виконати навіть найскладніші завдання й досягти успіху. Зірки віщують: 24 жовтня керівництво й партнери оцінять старання Скорпіонів.

Стрілець

Стрільцям потрібно навчитися довіряти близьким людям і колегам на роботі, аби не шукати проблеми чи підступи там, де їх немає. Оточення представників цих знаків Зодіаку вже не витримує постійних підозр.

Козоріг

Понеділок буде успішним днем для Козорогів у професійній сфері. Увечері всі перемоги цього дня треба розділити з близькими людьми.

Водолій

Астрологи радять триматися якнайдалі від конфліктів: не провокуйте, не будьте агресивними. Краще в понеділок приділити час на саморозвиток та вирішення дрібних побутових питань.

Риби

Риби можуть зіпсувати стосунки з близькими людьми, якщо не зрозуміють власні емоції. Протягом дня варто відстежувати зміни настрою, аби прояснити, від чого вони залежать. Навіть елементарний самоаналіз допоможе покращити якість стосунків із близькими.

Раніше "Апостроф" повідомляв про знаків Зодіаку, які ніколи не жаліють себе.