RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

День змін у Овнів та Терезів: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 25 листопада

Астрологи розповіли, кому пощастить у листопаді і дали прогноз для кожного із знаків Зодіаку на 25 листопада.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Овен

Хороший день для того, щоб спробувати щось нове чи реалізувати старі ідеї – головне продумувати свої рішення та не ризикувати даремно.

Телець

Рекомендується звернути увагу на власні таланти, про які ви вже давно знали, а також відкривати нові можливості.

Читайте також: До самої старості випромінюють енергію: шість знаків Зодіаку все життя залишаються молодими душею

Близнюки

Головне завдання Близнюків на сьогодні – навчиться приймати допомогу, адже цілком ймовірно багато друзів і родичів кинуться надавати вам моральну підтримку у разі будь-якого потрясіння.

Рак

Є всі шанси збільшити доходи сьогодні, а якщо придбаних коштів буде недостатньо, рекомендується взяти гроші в борг.

Лев

Сьогодні Леви будуть націлені на поїздки – є велика ймовірність того, що в дорозі вони знайдуть нові знання, нові зв'язки (як ділові, так і творчі) та нові фінансові прекрасні перспективи, а дехто – і нове кохання.

Діва

Цей період, надзвичайно сприятливий для просування службовими сходами, що призведе до збільшення доходів. Поспішайте з ухваленням серйозних рішень протягом першої половини дня, тому що до кінця дня неминучі перешкоди.

Терези

Сьогодні представники цього знаку Зодіаку зможуть наблизитися до своїх цілей – на користь підуть усі дії, спрямовані на зміцнення авторитету, набуття репутації, зміцнення дружніх та ділових зв'язків.

Скорпіон

Скорпіони отримають вигідну пропозицію, а бажання здійсняться дивовижним та несподіваним чином. Однак не варто виявляти зайву самовпевненість.

Стрілець

Не робіть рішучих дій, не змінюйте роботу і не купуйте нерухомість. Однак дрібні покупки здійснюйте сміливо - вони принесуть вам задоволення.

Козеріг

Наміри Козерогів зможуть здійснитися, якщо вони не будуть надто наполегливими.

Водолій

День більш ніж сприятливий. Багатьом Водоліям пощастить у особистому житті. Для цього слід точно зрозуміти, що зрештою ви прагнете отримати, і, зрозумівши це, покластися на випадок.

Риби

Риби матимуть шанс зміцнити своє соціальне становище і матеріальне благополуччя – але не варто дратувати надмірною самовпевненістю своїх опонентів.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку не люблять прогулянки.