RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Активний день у Скорпіонів та труднощі у Раків: гороскоп на 21 грудня

У середу, 21 грудня, деякі знаки Зодіаку забудуть про правила любовних стосунків, а комусь доведеться засвоїти важливий урок.

Астрологи розповіли, якпише ресурс slovofraza, що чекає сьогодні на всіх 12 представників зодіакального сузір'я.

Овен

Овни на гребені хвилі успіху - їм вдається практично все, і на допомогу приходять навіть ті, на кого вони ніколи б і не розраховували. Прекрасний час для обговорення фінансових питань та підписання контрактів.

Читайте також: Кому новий рівень стосунків, а кому остаточний розрив: любовний гороскоп на 2023 рік

Телець

Деякі Тельці в передчутті успіху готові зіграти не за правилами в любовних стосунках, забувши про етичні норми, щоб досягти бажаного. Вас провокуватимуть на з'ясування стосунків і тут найкращим виходом буде просто мовчати і з головою піти в роботу.

Близнюки

Близнюки можуть відчути невпевненість через брак досвіду. Варто пам'ятати, що якихось вражаючих результатів досягти одразу не можна, тому слід задовольнитись вже досягнутими перемогами.

Рак

Раки зможуть знайти собі нову добру роботу, де вдасться повністю використати свої навички. Бояться труднощів не потрібно, все можна подолати.

Лев

Через необ'єктивне сприйняття дійсності у Лева не виключені дрібні помилки і прикрі прорахунки. Потрібно прислухатися до того, що каже інтуїція.

Діва

Сьогодні у Дів на диво "загальмований" день і вся інформація, яку вам потрібно запам'ятати, втече, як пісок крізь пальці. У той же час вам доведеться зробити те, чого ви дуже не хочете, але все одно доведеться, оскільки це дуже важливо.

Терези

У Терезів ідей море, але вся енергія піде, щоб спробувати почати їх реалізувати, а ось на фініш сил уже не залишиться. Тому краще вибрати щось одне, але яке гарантовано буде закінчено.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає бурхливий день. Вам не вдасться спокійно посидіти вдома чи на роботі – хтось постійно вас турбуватиме. Будь-якої миті може виникнути форс-мажорна ситуація.

Стрілець

Сьогодні можуть виникнути деякі обставини, які спрямовуватимуть та підштовхуватимуть Стрільців до активних дій. Ви можете опинитися під чужим тиском, особливо у другій половині дня.

Козеріг

Сьогодні може виникнути якісь труднощі, які Козероги вважатимуть за непереборну перешкоду і можуть здатися. Все буде добре, але не варто боятися починати щось нове та рвати зі старим.

Водолій

У Водоліїв сьогодні можуть спалахнути справжні почуття, хоча вони й спочатку чинитимуть опір. Не стримуйтесь у прояві емоцій, потрібні слова, сказаних від щирого серця, можуть кардинально змінити ситуацію.

Риби

Риб чекає важкий вибір між особистими інтересами та громадськими. Деякі представники даного знака захочуть вийти зі становища з користю собі, але перехитрити всіх однаково не вийти, а наслідки може бути неприємними.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто із жінок захоче вийти заміж під кінець грудня.