RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

В них живе "демон": астрологи назвали найбільш одержимі знаки Зодіаку

Астрологи дали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 лютого і розповіли, кому з представників гороскопу їхні вади настільки псують життя, що це можна порівняти з певною "одержимістю".

Про це пише "Уніан".

Овен

Слабкість Овна - у його імпульсивності та вибуховому характері. Під впливом емоцій представники знака можуть діяти на шкоду собі. Їхня впертість призводить до сварок з близькими, через що спілкування може припинятися на місяці і навіть роки. Запальність та нестриманість – головні вороги Овна.

Скорпіон

А ці люди не можуть впоратися зі своїми ревнощами, через що буквально руйнують свої стосунки. Вони одержимі контролем над партнером і вимагають звітувати про все - з ким був, куди йдеш, на кого підписаний в соцмережах. Ця вада не дає Скорпіонові побудувати близькі стосунки, але впоратися з нею їм дуже важко.

Читайте також: День закоханих 2023: як правильно вибрати подарунок за знаком Зодіаку

Стрілець

Представники знаку просто тонуть у власній неорганізованості: вони нескінченно спізнюються, щось забувають, плутають і гублять. Ця якість не залишає їм шансу зробити успішну кар'єру, і вдома і на роботі вони мають повний безлад. Однак приборкати свій характер - вище за їхні сили.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ятьох кращих начальників за знаком Зодіаку - справедливі і відкриті для спілкування.