RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Будуть під особливою опікою ангела-охоронця: яке ім'я дати дитині, щоб захистити на все життя

Астрологи, які розповідали, яким жіночим іменам призначено зробити своїх власниць найщасливішими, назвали по два жіночі та чоловічі імені, які допоможуть максимально убезпечити долю їхнього власника. Під захистом від нещасних випадків будуть все життя Анастасія, Єлизавета, Іван та Микола.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Як вибрати гідне ім'я дочки цієї весни: красиві жіночі імена

Анастасія

Енергія цього імені допоможе його власниці завжди знаходити вихід навіть із найважчих ситуацій у житті. Анастасії працьовиті і спостережливі, а також добрі, впевнені в собі і мають великий розум.

Єлизавета

Дбайливі про всіх навколишніх людей Єлизавети дуже рішучі та амбітні. Їхній Ангел-охоронець допомагає проходити з гідністю свої життєві, кармічні завдання. Вони завжди готові на подвиги.

Іван

Івани розумні і мають велику харизму. Їхня кмітливість допомагає легко вийти з будь-яких труднощів. Також їм щастить по життю із друзями, які завжди приходять на допомогу.

Микола

Працьовиті Миколаї здатні далеко просунутися у професійному плані. Вони авторитетні, розумні і мають гарне почуття гумору. Разом з життєвим успіхом вони здатні на дуже багато всього.

Нагадаємо, астрологи назвали сім імен, які носять найледачіші жінки.