RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Меркурій перейде в ретрорух: чим особливий цей час і що треба встигнути зробити до 23 серпня

Астрологи попередили про негативний вплив ретроградного Меркурія на низку знаків Зодіаку. З 23 серпня до 15 вересня 2023 року ця планета перебуватиме у ретроградній фазі у Діві.

Про наслідки такого астрологічного аспекту розповіла астрологиня Марина Скаді.

Читайте також: Слухайте голос серця: любовний гороскоп на серпень 2023

За її словами, загалом у такий час можуть виникати проблеми з документами, скасовуватися чи затримуватися рейси та інші технічні неприємні історії. А перед деякими людьми виникне страх упущених можливостей.

Проте є й позитивні моменти - вплив транзиту Меркурія Дівою сприятиме збереженню майна, а також примноженню ресурсів завдяки неквапливій та рутинній роботі. У всіх сферах, де є обмін або купівля-продаж, торгові угоди та розрахунки, будуть хороші результати. Успішніші старі проєкти, продаж вживаної техніки чи квартир на вторинному ринку житла, співпраця з колишніми партнерами. Ефективне буде все, де не потрібна швидкість.

Також варто звернути увагу на своє здоров'я, переглянути ставлення до роботи, вирішити всі актуальні питання та завдання.

У другій декаді вересня виникнуть нові ідеї та відкриються можливості, що дадуть змогу вийти з кола попередніх проблем. У періоди ретроградності люди схильні докопуватися до суті речей.

З 23 липня до 4 вересня Венера також перебуватиме у фазі ретроградного руху. Вони разом можуть значно зіпсувати настрій. Великі надії, вкладені у проєкти, не виправдають зусиль.

Гарний час для відновлення контактів із старими знайомими. Будуть вдалими поїздки до тих місць, де вже були, зустрічі з родичами, якщо давно не бачилися.

Найбільший вплив ретроградного Меркурія відчують Діви та Близнюки, та всі, хто зосереджений на навчанні, працюють з цифрами і документами, мають бізнес, доставляють товари.

При цьому люди, народжені під знаком Риби, важко перенесуть опозицію ретро-Меркурія до свого натального Сонця. У Рибах планета і без того має слабкі статуси – вигнання та падіння. Ретро-Меркурій змусить робити складний вибір, чимось жертвувати, стикатися з критикою та засудженням. Через це потрібно висловлюватися зрозуміло, не здаватися, якщо щось не вдається з першого разу. Треба більше відпочивати та у спокійному стані продумати стратегію дій.

Складно буде і Стрільцям через те, що Меркурій безпосередньо пов'язаний із характеристиками цього знаку. Тому зведіть до мінімуму громадську діяльність, відкладіть вирішення важливих питань на більш вдалий час.

Ретро-Меркурій принесе загалом для всіх відчуття скутості та безвиході, але, щоб не відбувалося, безвихідних ситуацій нема, наголосила астрологиня.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку зірвуть джек-пот у серпні.

  • Вас може зацікавити:

Не "дружать" з грошима: три імені чоловіків, яким не щастить із фінансами

Почнеться біла смуга: початок серпня принесе успіх трьом знакам Зодіаку

З них вийдуть чудові рибалки: три найтерплячіші знаки Зодіаку