RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Гороскоп на 6 грудня: яким знакам пощастить і кого чекають неприємності в день святого Миколая

День Святого Миколая, який українці святкують у середу, 6 грудня, для різних знаків Зодіаку пройде неоднаково. Комусь сьогодні дуже пощастить, а хтось втрапить у халепу.

"Апостроф" дізнався, яким знакам Зодіакального кола святий залишить подарунок під подушкою, хто отримає різочку.

Читайте: День святого Миколая: найкращі ідеї для подарунків дітям і дорослим

Терези можуть розраховувати на здійснення свого найпотаємнішого бажання, якщо, звичайно, зможуть правильно його сформулювати. В таких випадках найменша дрібниця має значення, тому спочатку потрібно дуже ретельно продумати свою "забаганку", а вже потім чітко висловити своє "замовлення". Й воно має здійснитися.

А ось для Близнюків День Святого Миколая може бути не таким, як вони очікували, через їхні надмірні припущення. Через це в цей день вони не отримають бажаного, що викличе негативні емоції, які вплинуть на їхніх близьких.

У Козерогів цей день також пройде не зовсім позитивно. День Святого Миколая може їх здивувати, але не так, як вони очікують. Може виявитися, що сьогодні їм доведеться знову повернуться до не надто приємної справи багаторічної давнини.

У Водоліїв невідповідний подарунок до свята Миколая може стати останньою краплею й запам'ятається гіркими емоціями. Очікування щодо подій, які відбудуться 6 грудня, великі, але реальність може виявитися іншою. Водолії мріють отримати подарунок від важливої людини, але сюрприз, як віщують зорі, мабуть, буде не з приємних.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто такий Миколай і чому він святий.

  • Вас зацікавить:

Кому на Новий рік краще не наливати? Алкогороскоп для всіх знаків Зодіаку

Краще не зв’язуватися: ці знаки Зодіаку в 2024 році можуть принести лише біль і розчарування

Доля буде на їхньому боці: п’ять знаків Зодіаку отримають підвищення до кінця року