RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Два знаки відчують фізичну і моральну втому: гороскоп за картами Таро 12 грудня

Астрологи розповіли, що обіцяють карти Таро усім зодіакальним знакам на вівторок, 12 грудня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Найкращі подарунки для різних знаків Зодіаку: добірка ідей до Нового року та Різдва

Овен

"Паж жезлів" - карта Таро уособлює різнобічність та має глибокий зміст. Загалом - віщує успіх у різних сферах життя. Може надійти пропозиція щодо роботи чи кар'єри, отримання цінної інформації щодо цієї теми. Усі події дня матимуть позитивний характер.

Телець

"Шістка кубків" - день буде сповнений спогадів, аналізів подій минулого. Ця карта вказує на те, що часто повертаєтеся до минулого та сумуєте за тим, чого вже нема. Це спосіб уникнути невдоволення поточною ситуацією. Проте слід пам'ятати, що скоро труднощі минуть, й успіх буде близький.

Близнюки

"Десятка кубків" - говорить про найвищу гармонію та глибоке кохання. Душа сьогодні наповниться миром та комфортом, адже все в особистому житті буде розвиватися відповідно до задуму долі. Ви будете готові допомогти усім, а це принесе щедру винагороду.

Рак

"Лицар мечів" є суперечливою картою, в якій - необережність, незручність і зарозумілість здатні підірвати близькі відносини. Конфлікт неминучий, і ви, очевидно, можете виявитися його центром. Тому варто уникати гострих слів та їдких висловлювань через поганий настрій.

Лев

Карта "Імператриця" - вона уособлює силу природи та нескінченне джерело життя. Ймовірно, настане період, коли буде варто забути про матеріальні аспекти та зосередитися на духовному. Доля готує кардинальні зміни у житті.

Діва

"Вісімка жезлів" - карта говорить про порядок і гармонію у всіх сферах життя. Вона уособлює здатність досягати цілей і контролювати все довкола. Карта нагадує про відповідальність Дів. Вам варто максимально прораховувати всі варіанти розвитку подій та визначити, хто може допомогти.

Терези

Карта "Шістка денаріїв" символізує готовність до допомоги, великодушність, а також терпимість. Зможете проявити найкращі сторони свого характеру. В цьому випадку ваші почуття будуть розділені, а винагорода прийде в тому ж обсязі.

Скорпіон

Карта "Сила" говорить про те, що все заплановане відбудеться вдало, якщо докладати зусиль. Карта активна, позитивна та спокійна. Доля радить рухатися вперед. Також може постати деяке випробування, проте ви з легкістю впораєтеся з ним.

Стрілець

Карта "Повішеник" - ви напевно опинилися в глухому куті чи в паузі. Це час, щоб змінити все та перевернути свою ситуацію. Не варто поспішати, навіть якщо очікування може здаватися марним. Чекає звістка про те, що для досягнення бажаного необхідні певні жертви.

Козоріг

Карта "Двійка кубків" - символ гармонії та внутрішнього спокою. Вона уособлює всі світлі аспекти життя: дружбу, взаємну симпатію, прихильність та глибоку повагу. Душевна легкість та творчий настрій допоможуть ухвалити життєво важливе рішення. Можлива доленосна зустріч із коханням всього життя.

Водолій

Карта "Смерть" попереджає про незворотні зміни у вашій душі. Це духовне переродження, прощання та завершення відносин. Однак завжди за цим йде новий початок.

Риби

Карта “Верховна жриця” говорить про невикористані сили, які не застосовуються у повсякденному житті. Карта закликає звернути увагу на інтуїцію та передчуття, що здатні подарувати незрозумілу, проте тверду впевненість.

Раніше ми називали найгірші любовні пари за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Дівчатка, обережно! Від яких чоловіків слід триматися подалі у 2024 році згідно з вашим знаком Зодіаку

Мають схильність до мистецтва: 5 природжених музикантів за гороскопом

Їхнє життя буде іншим: знаки Зодіаку, у яких будуть зміни у 2024 році